Trumps kamp mot Federal Reserve kan fjerne verdens sentralbanker

Denne kommentaren en svært kort personlig kommentar basert på observasjon og tilgjengelig åpen informasjon om hva Donald Trump faktisk gjør som USAs president. Spørsmål som jeg tenker vi all nå bør stille.

Fasiten på hva som virkelig pågår finnes så langt jeg kan se ikke i noe åpent rom. Men for dem som følger mer med på hva Trump faktisk gjør enn alt det rare han kan få seg til å si, bør det ikke være så vanskelig å tenke, ut fra hva man ser at Federals Reserves dollar, og dermed banken selv undermineres av landets egen president.

Riktignok sies ikke dette nok høyt. Men alle som har fulgt med kan se at Trump gang på gang har gått i strupen på sin egen sentralbank, og 29. mars tok han skrittet helt ut og fratok dem markedsmakten ved i praksis å nasjonalisere vesentlige deler av finansmarkedet.

Ingen har så vidt jeg vet stilt spørsmålet om hva som vil skje med verdens sentralbanker etter at den åpenbare kampen mellom Trump og Federal Reserve er over. Man kan egentlig lure på hvorfor?

Betyr dette at ingen har stilt spørsmålet fordi man er redd for svaret?

Hva blir bankerstyringen av verden uten kontroll over verdens sentralbanker? Vi begynner å se enden på omlag 250 år med global bankmakt og deres kriger.

Alle bør lese denne artikkelen for å forstå mer av hva verden har handlet om siden 1773.  Den er fra et russisk perspektiv, og det er interessant i denne sammenhengen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.