Snart kommer digital ID, via vaksiner? (artikkel er korrigert)

Om du sjekker nettstedet til ID2020.org vil du se at det utvikles en digital ID, som grunnet vaksinealliansen GAVis deltakelse antagelig også skal kunne spres via vaksiner?

Hvem kan overvåke overvåkerne om alle får en slik vaksine?

Hva slags verden vil vi få om alle får en digital ID som del av egen kropp?

Hva ville folk som Hitler, Stalin, Pol Pot og Mao brukt en slik mulighet til?

Vil vi aldri få slike ledere igjen?

Hvordan skal man unngå en slik vaksine? Bare se her, hva en av de største aktørene bak ID2020 sier om hva han tenker seg?

Det er helt greit at ingen får reise noe sted uten at de har akseptert en vaksine som inneholder alle våre private data? En vaksine som kan innholde såkalt nanomateriale som ingen av oss har kontroll over. Hva vil den digitale IDen som i så fall sprøytes inn gjøre med kroppen vår? Med vårt DNA?

Dette er bare noen av en hel mengde spørsmål som ligger helt oppe i dagen når man ser webstedet til ID2020 organisasjonen. Merkelig nok et websted som ikke direkte nevner digital ID via vaksiner. men like fullt et websted som gjør fokus på dette nesten helt umulig å unngå å se. Det finnes knapt informasjon der om hvordan digiotal ID skal virke i praksis, ut over litt diffuse tanker om bruk av om mobiltelefon. Samtidig er den i stor grad norskfinansierte vaksinealliansen GAVI en av initativtakerne. Det er vel relativt vanskelig å finne noen grunn til det om ikke vaksiner fremstår som en del av løsningen?

Det er for øvrig solid til ettertanke at ID2020 er navnet og året for det som ser ut til å bli den største og mest alvorlige pandemien siden spanskesyken. En pandemi som få mennesker for alvor tror vil bli stoppet før en vaksine er klar. En vaksine det er sannsynlig at vil bli tilnærmet påtvunget oss alle. At man vil få ganske store begrensinger  på livsførselen om man ikke tar vaksinen.

En vaksine som rushes frem så fort den kan. Men like fullt antydes at det vil ta minst 18 måneder. Noe man vel skal være glad for med alle de skadelige erfaringene etter svineinfluensavaksinen i 2009. En vaksine som da merkelig nok var klar nesten med det samme, Hvordan det var mulig den gang bør man nok spørre seg selv om, i og med at det tar 18 måneder nå.

2020 er også året der  svært mange land åpner sine nye 5G telefoninett, nettverket som skal «bære» de nye «smarte byene» og ikke minst Tingenes Internett, IOT. Med digital ID i kroppen er det lett å forestille seg at mennesket selv også blir en del av IOT. Hva blir igjen av vår menneskelighet da?

Avslutningsvis bør det også påpekes at ID2020.org nettstedet synes veldig opptatt av å peke på at alle som har digital ID selv skal ha kontroll over sine data. Masse flotte ord, bortsett fra ord som forteller om hvordan dette skal sikres. Nettstedet og dermed prosjektet bære sterkt preg av en masse ord, men svært lite konkret innhold. Et typisk eksempel på et sted der det virkelige innholdet etter alt å dømme ligger i ordene som ikke brukes.

Hvorfor det? Om man ikke har noe å skjule?

NB! Artikkel korrigert grunnet det som kunne oppfattes som stadfestelse der det var ment som spørsmål knyttet til av vaksinealliansen GAVI fremstår sentral i ID2020.org prosjektet. Det var også da kronikken ble skrevet lite konkret informasjon på nettstedet ID2020.org, mens det i flere år har vært kjent at nanopartikler kan sendes gjennom huden og inn i nervebaner. Noe som forsterket spørsmålstillingen, som skulle ha gjennomsyret kronikken. Ikke stadfestelse. Linkene jeg legger her og der nanomateriale nevnes nsten øverst i kronikken her burde ha vært i kronikken fra dag 1.  Kronikken ble skrevet midt i det verste korona-kaoset, og bar dessverre preg av det.

2 kommentarer om “Snart kommer digital ID, via vaksiner? (artikkel er korrigert)”

  1. En ting er ganske sikkert, og det er at den chippede IKKE vil ha kontroll over sine egne data. De vil samles inn for andres formål, det skjer hele tiden, og det vil skje sålenge overvåkingskapitalisme er verdens mest lukrative forretningsmodell. Mer om det her: https://www.youtube.com/watch?v=USrj_xU1nqM

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.