Australske medier sier rett ut: Nå er «Den Nye Verdensorden» her

(Ikke aprilsnarr): Om det er noen som lurer på effekten av korona-pandemien, og kanskje stiller spørsmålet om hvem som vil tjene på den er denne videoen til sterk ettertanke. For den sier at massemedier/TV stasjoner i Australia nå sier at «Den Nye Verdensorden» har kommet.

Det så mange kaller konspirasjonsteoretikere har helt siden president George Bush sr. i 1991 varslet «Den Nye Verdensorden» koblet dette med det britiske imperiets planer helt siden opiumskrigen på 1870 tallet om en britisk verdensorden. En verdensorden som mer enn noen ble fremmet av diamantkongen Cecil Rhodes og hans venn Lord Milner.

En verdenorden er alle verdens land ligger under britisk herredømme og er styrt med hard hånd i henhold til ideene fra britiske aristokrater og deres hemmelig selskap.

Mange vil sikkert lure på hva som er problemet ned «Den Nye Verdensorden», også kjent som NWO? Er det ikke bra at verden samles under ett, og at vi kan slippe alle kriger mellom nasjonene?

Problemet med den tanken er at den utelukker den historiske muligheten for at en ny Hitler, Stalin eller Mao kan komme til makte, og denne gang globalt. Tanken tar ikke høyde for det gode maktfordelingsprinsippet som ligger i samarbeid mellom suverene enkeltnasjoner. Tanken tar heller ikke det i betraktning at uten landegrenser blir det grenseløs transport av penger og annet. Noe som selvfølgelig er en skikkelig våt drøm  for verdens pengefyrster.

Hvordan skal man også kunne ha demokrati og frihet i en verden der alle kulturer er under ett tak? I en verden der man kan stemme på dem man vil, så lenge dem man vil er dem som har makten. Eller i det minste en front for dem.

Hvordan kan man ha noe som en gang ligner på frihet i en politistat? Noe en tidligere høyesterettsdommer i England sier at korona allerede har kommet det der. Les her. En bekreftelse på videoen over, fra Australia?

Korona, om den er naturlig eller et biologisk angrep er uansett det perfekte verktøy for å få verdens folk til å akseptere alle mulige og umulige restriksjoner. Frykt, vel begrunne eller ikke virker nesten alltid. Det ser ut som om vi mennesker vil akseptere selv en kobra som beskytter mot slangebitt, bare anbefalingen kommer i en tid med en menhde fryktskapende bitt og en såkalt ekspert sier at kobra kan du være trygg på. Dette er selvfølgelig en velig dramatisert beskrivelse av det flere enn meg ser, med jeg skriverd et så overtydelig for aå advare mot at ekstreme tiltak nå skal  progarmmere oss til å akseptere at mange av dem føres videre selv etter at faren er over. Da kan man jo bare få høre at vi må sikre at systemet er fullt operativt til neste pandemi kommer.

Grunnen til at jeg nevner dette i en kommentar om «Den Nye Verdensorden» er at en slik global orden krever full kontroll over verdens folk. De få som styrer på toppen kan ikke risikere å få mer enn 7 milliarder mennesker mot seg. Derfor vil total digital kontroll og sporing av alt og alle, sosial styring, splitt og hersk. jevnlige pandemiutbrudd rettet mot gamle og andre som i de styrendes øyne er lite produktive bli sentralt etter som eventuelt ny verdensorden får utvikle seg.

Kan vi tillate det? Skal vi la vår frykt tillate det?

NB! Alle som kan bør lese denne artikkelen også, om samme temaet.  Den er fra russisk perspektiv, men utrolig interessant. Andre vinkler enn vi er vant til.

Photo by S.A. Street Photographer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.