Alle kriger er i regi av globale «banksters»

Denne filmen er en fem år gammel «klassiker», men minst lik aktuell nå som da. Alle verdens større kriger er i regi av de store bankene i verden, eierne av disse i særdeleshet

Dette er spesielt viktig å forstå i en tid som nå, da Trump og tildels også Putin utfordrer disse kreftene mer enn noen har gjort siden antagelig Napoleon.

Det var etter Napoleonskrigene at Bauer familien, som tok navnet Rotschild ble styrtrike da de fikk manipulert Bank of England. Familien var støttet av fyrsten av Hannover, og bak ham var de såkalte Black Nobility familiene. Familiene som en gang var dogene av Venezia m.m. og står bak Vatikanet i Roma. Opprinnelig tyder mye på at dette var familier fra det okkulte Babylon.

Rotschild ble deres front, og har vært det siden.

Ca. 50 år senere dukket Robber Baron familiene opp i USA, med familien Rockefeller i spissen. Rotschild flyttet sin Bank of England aktivitet via andre familier, også til USA.

Siden har verden aldri mer vært den samme. Spesielt ikke etter Rotschilds partnere etablerte den amerikanske statsbanken Federal Reserve i 1913.

Det er disse strukturene Trump og hans generaler nå har gitt sitt livs kamp. Det skal ikke bli flere «Bankers Wars». Vi får se, men videoen bør du absolutt få med deg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.