Trump har tatt kontrollen over Federal Reserve

Det synes nå hevet over tvil. Trump og den amerikanske statskassen har via nasjonalisering av finansmarkedet tatt kontrollen over Federal Reserve. Jeg våger denne påstanden, selv om intet offisielt har kommet om dette ennå.

At vi ikke har sett noe mer enn antydninger på steder som Bloomberg.com bør ikke overraske noen. Spesielt ikke dem som vet Hva John F. Kennedy prøvde kort tid før han ble drept. Å utfordre den til nå privateide amerikanske sentralbanken Federal Reserve er sannsynligvis noe av det farligste man kan gjøre. Inntil nå har presidentmakt ikke betydd noe i forhold til Federal Reserves makt. Banken som i praksis har eid petro-dollaren, verdens reservevaluta til nå.

Det er meget viktig å påpeke at det bare er begynnelsen på Trump som reell Federal Reserve sjef vi har sett. Mye gjenstår før Fed, som banken kalles, blir en helt integrert del av den amerikanske statskassen. Men når Trumps folk begynner kjøp i finansmarkedet med sikkerhet i det såkalte Exchange Stabilization Fund, for å redde markedet, med penger som Fed må komme opp med, via trading gjort av selskapet Blackrock har noe skjedd. Fed og den amerikanske statskassen, om ikke er en del av Fed, blir i prinsippet en enhet. Fed blir kun en gammeldags bank.

I prinsippet ser vi nå en prosess som om jeg har oppfattet det rett snart vil ende med Fed vil skylde den amerikanske statskassen 22 tusen milliarder dollar, ikke omvendt, som situasjonen har vært til nå, Dermed vil Trump ha slettet den amerikanske statsgjelden før hans første periode er over, i tillegg til alt annet han har gjort. Han vil samtidig kunne håndtere koronakostnadene på ern måte ingen ville trodd mulig.

Hva som etter dette nå er i gang vil skje den nærmeste tiden er umulig å si. Ut over at Trumps opprydding av korrupsjonssumpen både i Washington og mange andre steder vil kunne kraftig intensiveres. Til dere som lurer på hva som er problemet med Federal Reserve tror jeg det beste er å henvise hit og hit.

Kilde: RIP Federal Reserve – Forbidden Knowledge TV

Photo by Tyler Merbler

2 kommentarer om “Trump har tatt kontrollen over Federal Reserve”

  1. Hovedkontoret til Det Norsk oljefondet ligger i NY i USA, kan han ta makten også over det nå i denne krisen, er det ikke på tide å ta fondskontoret til Norge snarest.?

    Svar
  2. Man kan jo håpe. Har aldri skjønt prinsippet med at den amerikanske staten skal «låne» penger av en privat bank, og betale renter på det.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.