Om oss

«State of Globe» er ett to-språklig nettsted som har eksistert siden 2011.  I flere år var State of Globe vesentlig større i USA enn i Norge, og ble via nettstedets Twitterkonto fulgt av mange som i dag sitter i sentrale posisjoner der borte. State of Globe hadde også en tid en egen amerikansk redaktør. Men veien gikk av forskjellige grunner i 2018 tilbake til Norge igjen.

Men fra 1. august 2020 blir nettstedet igjen også internasjonalt rettet, selv om fokuset på Norge skal forbli som når dette skrives 27.07.20.   

Nettstedet har vært og skal fortsatt være et senter for informasjon du ikke vil finne så mange andre steder. Informasjon om Norge og verden, i en tid med store omveltinger og tradisjonelle medier på «klikkjakt» mer enn sannhet. I en tid der propaganda og andre falske nyheter gjerne setter dagsorden.

Det er IKKE slik at State of Globe Norge aldri vil ta feil. Man må alltid dobbeltsjekke alt, fra alle! Også fra oss. Men vi vil gjøre vårt beste for sannheten, ikke for det politisk korrekte i en vanskelig tid.

De fire kanskje viktigste temaene for oss fremover vil være:

1.) Konsekvenser av det voldsomme presset for å digitalisere alt, inkludert pengene våre. Noe som har ekstreme konsekvenser for blant annet vårt personvern.
2.) Den store uroen i verden. Hva den kan gjøre med Norge.
3.) Stortingets flertall synes å ville at Norge skal avgi det meste av sin suverenitet til overnasjonale organer, med EU i spissen. I praksis snakker vi om det internasjonale bankvesenet.
4.) Helsevesenet og alternativer

Hans Christian Færden står bak dette nettstedet og er også mannen bak JA til kontanter, organisasjonen som fikk satt viktigheten av kontanter på det politiske sakskartet i Norge. Færden er nå involvert i arbeid for kontanter internasjonalt. Men han er mer og mer  engasjert i de folkemobiliseringene mot suverenitetsavståelse som nå skyter fart i Norge.

Siv-Anita Øiaas er redaksjonell leder for State of Globe. Hun har nesten 30 års erfaring innen administrativ ledelse og omstilling.   

State of Globe er i all hovedsak et kommentarbasert nettsted. Men vil fremover også legge opp til å ha nyheter fra en verden i enorm endring.