5G mobiltelefoni vil gjøre overvåking, dronedrap og krig mye billigere

Under NATOs toppmøte i London ble de 29 medlemslandene i NATO enige om å «garantere sikkerheten for kommunikasjonen vår, inkludert 5G». Dette viser hvor militarisert det nye 5G telefonisystemet har blitt. Krig og overvåking blir med 5G billigere enn noen gang.

Dermed senkes også terskelen for å starte krig, og vår fascinasjon for teknologi kan bokstavelig bli vår død.

Når og hvor skal vi sette grensen for hva vi vil ha av teknologi? Bør vente?  Til det er for sent?

Opplagt dumt spørsmål dette med for sent, men man kan virkelig lure når vi ser alle de potensielle farene ved 5G.  Spesielt knyttet sammen med total mangel på konsekvensutredninger knyttet til dette nye mobilsystemet.

Alle blir enten fortiet eller kontant avvist av norske myndigheter og telelevandører. Hvordan kan de gjøre det med en teknologi som det ikke finnes oppdatert forskning eller konsekvensutredninger for?

Når vi nå i tillegg vet at krig gjøres billigere når 5G har blir implementert. I hovedsak er dette grunnet de ekstreme overvåkingsmulighetene som såkalte smarte byer og Tingenes Internett via 5G vil medføre,

Valget om å stoppe denne nye teknologien burde være enkelt. Men med regjering som bevilger ekstra penger for rask 5G utrulling og et 5G PR apparat på høygir tyder det meste på at vi går en meget skummel tid i møte. Så lenge det store flertall av nordmenn ikke bryr seg.

Hva må til for at det norske folk våkner og forlanger en stopp på 5G, i hvert fall inntil uavhengige utredninger er gjort?

Kilde: The Hidden Military Use of 5G Technology – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

Photo by Thomas Altfather Good

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.