5G vil «steke» hjernen og DNAet vårt

Det er min uerbødige påstand at i den verden vi nå lever vil penger og kontroll alltid vil være det viktigste for våre ledere, uansett konsekvenser for menneskers liv og helse.

Jeg vet mange vil reagere på denne påstanden, og trekke frem en masse eksempler på det angivelig motsatte. Men om noe virkelig viser denne påstandens berettigelse må det vel være det knallharde pushet for å innføre verdens best varslede helsekatastrofe, det nye 5G mobiltelefoni-systemet?

La det være helt klart. Dette er en kommentar som kommer fra hjertet, ingen klinisk beskrivelse fra vitenskapens verden. Uten at jeg dermed sier at mitt utbrudd bare er basert på følelser. For jeg har brukt tid på å studere problemstillingene også.

Men hva hjelper en vitenskapelig ordflom som de færreste orker å lese i en verden der mengden av ord, bilder og film holder på å drukne oss alle? Er det ikke da bedre med et ektefølt utbrudd fra en som på bakgrunn av vitenskaplige rapporter du kan se noen av her, uro i USA, inkludert i Kongressen (blant annet i videoen over her), samt kraftige advarsler fra 180 av verdens vitenskapsfolk har blitt svært urolig?

En ting er den varslede helsekatastofen, der advarslene er mildt sagt ille nok mot det Telenor og Telia nå har kommet langt i å teste ut før vi alle blir tvunget inn i det. Den riktignok tabloid formulerte kortversjonen er egentlig at 5G vil kunne «steke» våre hjerner og mutere vårt DNA, i stor grad grunnet den ekstreme mengden basestasjoner som må  til. Noe som blir nødvendig,  fordi bølgelengden må være så kort for å kunne levere den enorme datamengden og kraften som vil være nødvendig.

Hvorfor testene til Telenor og Telia så langt jeg har erfart er kjemisk renset for helsemessige vurderinger vites ikke? Kan vi anta at e anser det som myndighetenes jobb? I så fall bør vi kanskje spørre hvor norske myndigheters helsemessige vurdering av 5G teknologien er? Handler det kun om at alt som er innen grensene satt av Statens Strålevern er greit? Grenser som har tatt høyde for den summen av elektromagnetisk stråling som vi alle utsettes for i dag, i tillegg til den ekstreme ekstra mengden som vil komme når vi for basestasjoner med kanskje 200 meters mellomrom?

Beklageligvis tviler jeg sterkt på Strålevernets «gamle» grenseverdier, laget for en annen verden enn den vi nå er i?  Men jeg er kanskje for negativ?

En annen ting er hva 5G faktisk skal brukes til? Alt skal kobles til Internett, med det ekstreme overvåkingspotensialet som ligger i dette.

Alt som kan digitaleres skal i prinsippet kobles opp, og 5G nettet vil bli nettverket som bærer alle dataene. Ønsker vi dette? Har vi eks. behov for at kjøleskapet registrerer hva som mangler av mat og bestiller direkte over nettet for oss?

Er en slik oppkoblingsmulighet, kalt «Tingenes Internett», IoT viktig nok for å innføre en fullstendig uoversiktlig potensiell helsekatastrofe?

Er telemedisin, som også blir mulig med dette også en god nok grunn? Hvor mange blir syke av nettet? Hvor mange vil få hjelp? Hvorfor er ikke fiberteknologi med i denne telemedisindiskusjonen? Kan ikke fiber levere et minst like godt nett, uten signal delay?

Kan noen også begrunne hvorfor  regjeringen gjennom Statsbudsjettet for 2019 presser igjennom ekstra 150 millioner til en enda raskere utrulling av dette katastrofenettet i Norge? Mens NAV bistand strammes til på det mest umenneskelige?

Jeg håper du med dette har fått noen selvstendige tanker før utrullingen av dette nettet inne kort tid starter? Og ikke minst husker hva du har lest på Sate of Globe, spesielt når helsebudsjettene «eksploderer» fordi folk stadig får «uforklarlige» og gjerne livstruende sykdommer?

Jeg har flere saker om 5G på State of Globe. Du finner dem her, her, her, og her.

Avslutningsvis spør jeg meg selv om hvordan vi så lett lar oss lure til å godta det meste, uansett hvor galt det kan være? Ta en titt her, og gjør deg opp din egen mening.

En kommentar om “5G vil «steke» hjernen og DNAet vårt”

  1. Jeg er veldig glad for at det skrives om dette. Det er oppsiktsvekkende at dette rulles ut uten at folket blir spurt. Vi burde hatt en stor verdidebatt om hvaslags samfunn vi egentlig vil ha, og når vi ikke har det, er det meget betenkelig. Respekten for folket er lik null. Lar vi dette skje, kan vi ikke forvente at politikerne vil ha mer respekt for oss på et senere tidspunkt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.