Putin: Lenin var ingen statsmann. Han var en bolsjevik revolusjonær som gjorde mange anti-russiske feiltrinn (Video)

Interessante tanker fra Putin her. Lenin, en bolsjevik og derfor reell fiende av det ekte Russland?

En kommentar om “Putin: Lenin var ingen statsmann. Han var en bolsjevik revolusjonær som gjorde mange anti-russiske feiltrinn (Video)”

  1. ….et lands kultur i vår kulturkrets bygges empirisk, nesten vitenskapelig, gjennom den kulturelle tradisjonen hvor det som fungerer av våre historiske erfaringer beholdes mens det som ikke fungerer smis om – Lenin var leder for en annen måte å se samfunnet på, det var et middel til å nå det kommunistiske målet om det klasseløse samfunn, og her forkastet man tradisjonen og erfaringen til fordel for en akademisk teori og forsøkte å tilpasse samfunnet for å nå teoriens mål, dette er samme tankegang og praksis som vi i dag kjenner i de samfunnene vi kjenner som teokratier…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.