Regjeringen vil ha raskere 5G utrulling, og dermed verdens best varslede helsekatastrofe

I statsbudsjettet bekrefter regjeringen at de vil bla opp for å sikre at 700-båndet skal bli tilgjengelig for mobilbransjen. Det håper samferdselsministeren kan fremskynde utrullingen av 5G, den nye standarden for mobiltelefoni. Men også verdens best varslede helsekatastrofe.

Nettstedet E24 kom med den tilsynelatende gode nyheten om 150 ekstra millioner til 5G, men for folk som med åpne øyne har fulgt 5G teknologi-utviklingen en stund er nyheten en katastrofe. Det blir selvfølgelig svært spekulativt å koble dette med statsminister Erna Solbergs sentrale rolle for implementring av FNs Agenda 2030. En agenda som kan leses på to måter:

Man kan se den som 17 punkter for å skape himmel på jorden. For den er svært full av vakre ord. Eller man kan se den som her, 17 punkter som i praksis å innfører et gjennomdigitalisert overvåkingssamfunn, der veien til helvetet nærmest bokstavelig talt er brolagt med gode intensjoner. Et samfunn der man med miljø, bærekraft og klima som begrunnelse tvinger folk til å bo i tetpakkede byer og vaksiner, kun digitale penger og kunstig, umenneskelig intelligens til å styre utviklingen blir dagens orden. Et samfunn der vi alle blir omgjort til pengeproduksjonsenheter for globale selskap, og i praksis blir stadig mer omgjort til digitale slaver for den nye tids føydalherrer.

Ja, dette er en dramatisk og sikkert også tabloid beskrivelse. Men leser man de vakre 17 punktene i Agenda 2030 og ser mangelen på konkrete virkemidler, samtidig som man ser på hvordan markedet/globale selskap – les pengemakten har fått styre løsninger på klima og helseutfordringer kan man bli utrolig skremt. Det er egentlig ikke noe annet enn å videreføre løsningene som så langt har blitt valgt forfatteren av denne artikkelen har gjort. Her har han «dekryptert» de 17 punktene. Er det noen grunn til å tro at Agenda 2030 vil bli gjennomført på noen annen måte?

Hva har så dette med 5G mobiltelefoni å gjøre?

Det nye 5G nettverket er ekstremt kraftig og vil danne fundamentet for såkalt IoT (Tingenes Internet). Alt skal i prinsippet kobles til Internet. Flere mener også at menneskets hjerne skal kobles til Internet. Men for å få til dette behøves selvfølgelig et nettverk som virker over alt, og mobilnettet er et opplagt valg, på unntak nær. Dagens nettverk har ikke nok kapasitet til å håndtere de ekstreme datamengdene det blir snakk om.

Men det har 5G.

En basestasjon på «hver portstolpe» vil i prinsippet ha nær ubegrenset kapasitet. Men hva det helsemessig betyr for oss alle som skal leve i denne elektromagnetiske tåken snakker ingen med makt til å bremse dette om. Spesielt skummelt er det jo også at at teknologien har blitt militarisertPrisen ønsker hverken industrien eller dens politikere åpenbart å snakke om.

Regjeringen Solberg har gått i front, globalt for å gjennomdigitalisere landet og fjerne den siste rest av ikke-sporbar frihet, fysiske kontanter. Den samme regjeringen har også gått helt i front når det gjelder å i praksis bryte Grunnloven og overføre nasjonal norsk suverenitet til overnasjonal styring. Og nå går den samme regjeringen i sitt forslag til statsbudsjett for 2019 inn for å bli en av de første i verden til å få helsekatastrofen 5G rullet ut i eget land.

Da jeg for kort tid siden ble gjort oppmerksom på statsministerens ledende rolle i implementeringen FNs Agenda 2030 ga det hele plutselig vesentlig mer mening, men ble også mer skremmende enn jeg har godt av å tenke på. Uten at jeg med det påstår at jeg tror hun selv skjønner hva hun egentlig er med på. Som de fleste av oss leser nok også hun bare de fine ordene i Agenda 2030, uten å gjøre den nødvendige konsekvensutredningen og historiske og helsemessige researchen. Men plutselig en dag er det for sent. Da er helvetet løs. Hva gjør de som ikke hadde gjort jobben sin og advart da?

Kilde: Regjeringen vil bruke 150 mill. for å sikre nye mobilfrekvenser og tidligere 5G-start – Telekom – Digital – E24

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.