Kommentar: EUs «Politbyrå», EU-kommisjonen skal ikke få styre oss

Med 3500 delinger på Facebook i løpet av 12 timer av denne artikkelen ser det ut til å Ola og Kari Nordmann kan ha fått nok av politisk overstyring og EU og dets Stortingslakeiers metodiske nedbygging av Norge. Å hindre kommunalt/fylkesmessig selvstyre synes å være en grense som ikke skal overskrides.

Nå skal vi ikke henge oss opp i antall delinger alene. Facebooks statistikk over mennesker som har blitt nådd via dem med hovedbudskapet nærmer seg, ca. 20 timer etter publisering, 100.000.

Det er derfor den folkelige motstanden mot globalisering, og den folkelige mobiliseringen mot å redusere Norge til en provins underlagt et «politbyrå» kalt EU-kommisjonen som er prisverdig.

Vi tolker den voldsomme reaksjonen på vår artikkel som en delvis forlengelse av EØS motstanden i fagbevegelsen. Dette er kampen mot ACER. Kampen mot sosial dumping. Kampen for den norske modellen, trepartssamarbeidet. Hva blir det igjen av dette om EU, via EØS-medlemskapet skal bli et slags overbygg som overstyrer alt?

Vi sier ikke at det er slik i dag. Men fri arbeidsflyt og overnasjonal Euro, samt utviklingen mot et stadig mer overstyrende og ikke-demokratisk Europa burde skremme livet av de fleste av oss som elsker Norge og de verdier vårt land er bygget på. Verdier som en stor mengde nordmenn ofret sitt liv for mellom 1940 og 1945. Hvorfor ofret de livet? For at et «politbyrå» i Brussel skulle få gjøre Norge til sin provins?

Så lenge vi tvinges inn i dette av Stortingets EU lakeier bør vi kanskje ha lov til å spørre om hvem dagens flertall på Stortinget egentlig jobber for? Selv mener de nok at de jobber for det beste for Norge. Men er tillitsbrudd mellom politisk ledelse og folket best for Norge? Er metodiske brudd på Grunnlovevn i regi av Stortingets flertall best for Norge? Er det faktum at bit og for bit av norsk selvstyre overlates til et ikke-folkevalgt «politbyrå» i Brussel best for Norge?

Ja, sier i praksis Stortingets flertall og begrunner det med at norsk handel med EU er så stor som den er. At dette må fortsette.

En ting er at argumentet fremstår som helt meningsløst for et energiland med olje-, gass og ren vannkraft, slik som Norge har. I tillegg har vi en makt som få andre når det gjelder handel, og enda større har den blitt etter at USA så åpent utfordrer EUs makt som Trump nå gjør.

For det andre, og det er kanskje det alvorligste sier jo Stortingets flertall med dette at Norge og vår suverenitet er til salgs, for penger. Det er kanskje best å ikke utdype dette svært alvorlige punktet? Hva det kan minne om, så lenge folket er i mot og Grunnloven er som den er? Forstår disse politikerne egentlig dette selv?

Med denne artikkelen kan det for første gang se ut til at et nytt og potensielt ekstremt alvorlig inngrep i norsk suverenitet har blitt oppdaget tidlig nok av det norske folk til at vi kan få grepet inn før Stortinget får sneket det igjennom. Artikkelen her på State of Globe om EU-kommisjonens planer for å begrense selvstyret for norske kommuner og fylker har som nevnt lenger opp fått en voldsom repsons. Der har en stor betydning at dette direktivet er fremdeles under behandling.

Denne gangen kjemper befolkningen ikke mot tiden. Det er kommisjonen, EU tilhengere som gjør det. Fordi hver time, hvert minutt, med hver deling, styrkes motstandsiden.

Tiden jobber for oss!

Takk for at du tar aktivt del i den demokratiske kampen for Norges suverenitet og aktivt blir med oss også utenfor Facebook og andre sosiale medier!

Ingen vet hvor lenge vi vil få lov til å bruke disse. Derfor oppfordres alle til også å registrere seg for nyhetsbrev på State of Globe. Innen kort tid vil vi sette i gang med disse, og vi kan for albor ta fatt, uten at sosial nettverk kan stoppe oss.

Takk for at du engasjerer deg!

En kommentar om “Kommentar: EUs «Politbyrå», EU-kommisjonen skal ikke få styre oss”

  1. Rimelig frekt å drive med motarbeiding av noe Norge har stemt i mot. Regjeringen bør jo jobbe for folkets og flertallets interesse, siden vi skal ha et demokrati her. Og ikke jobbe for egne interesser i stedet. Og som medlem i EU vil våre stemmer, i et lite land som Norge. Ha veldig lite å si. Så da hadde det nesten ikke vært noe åpent i å stemme heller. Folketallet i hele Norge er jo som en liten by i Europa. Da har jo ikke en Norsk stemme mye å si.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.