Regjeringen vil ha dette til EUs hovedkontor i Norge

Like før sommerferien la næringsministeren ut forslag om at Brussel skal kunne innhente opplysninger hos og bøtelegge norske virksomheter uavhengig av norske myndigheter og domstoler. Dette melder ABC Nyheter.

Dermed er det igjen slått fast, og tydeligere enn noen gang at dagens regjering jobber for en europeisk union, styrt fra Brussel. De fjerner så mye makt de bare kan fra det norske Stortinget og Den Norske Grunnloven synes å få stadig mindre betydning. Selv om det akkurat i den siste saken som ABC Nyheter forteller om har kommet innvendinger fra Justisdepartementetets lovavdeling. Men hindrer det denne regjering?

Ble de valgt til å jobbe for Norge eller EU? Fikk de våre stemmer for at EU skulle overta på Løvebakken? Minner om at 70% av det norske folk er EU motstandere.

Hva vi ville krigsheltene Max Manus og Gunnar Sønsteby ha sagt om de hadde levd i dag og sett dette? De var villige til å ofre livet for Norge, og det mistet mange venner. For hva? For at et Tysklands dominert EU skal få sentrale deler av makten over Norge servert på et fat?

Finanstilsynet, personvernlovgivingen. ACER og energi, matimport i strid med nasjonale interesser og nå spørsmål om overføring av lovutøvelse i Norge, til Brussel. Hvor går grensen?

Beklager, men mange vil nok mene at tittelen på dette hjertesukket er svært tendensiøs. Kanskje er den det? Men hva skal man tro, hvordan skal vi oppfatte det når vi ser hva regjeringen bare de siste par årene har kommet med til EU? Personlig klarer jeg ikke å lese regjeringen utspill på annet vis enn at de vil gi EU «all makt». De vil ha en europeisk union, styrt av hvem? EU kommisjonen? Hvor demokratisk valgt er de?

Jeg håper noen kan bevise for meg at jeg tar feil? For nå er jeg alvorlig skremt av denne regjeringen!

Kilde: Regjeringen vil gi ESA direkte makt til å bøtelegge norske firmaer | ABC Nyheter

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.