Hva er agendaen bak Circus Corona, del 5

Dette er den femte delen av dr Heiko Santelmanns artikkelserie om Circus Corona. De fire foregående artiklene finner du her, her, her og her.
Jeg hadde håpet å kunne konsentrere meg på en CC artikkel som bare omhandler behandlinger, men det må vente, fordi det har kommet fram nye viktige opplysninger om denne plandemien.
Mange spør meg om jeg tror at dette dreier seg om et virus og svaret mitt er «JA». Selv om det er tvilsomt at viruset har blitt isolert. Det er et manipulert coronavirus med deler av HIV satt inn. (Derfor virker HIV-medisinen også bra mot C-19).
Ca. halvparten av alle virus som gir influensa eller forkjølelser, er coronavirus. Forskere og farmaindustrien har i over 20 år forsøkt å produsere en vaksine mot coronavirus. Disse har angivelig ført til dannelse av antistoffer hos forsøksdyrene, men når dyrene noen måneder senere kom i kontakt med coronavirus, fikk de en så sterk immunologisk reaksjon at de døde og forskerne konkluderte med at det ikke vil være mulig å lage en sikker og effektiv vaksine for mennesker.- Da blir det skremmende å høre at utviklingen av vaksine mot covid-19, skal unnlate dyreforsøk og sikkerhetstester, for å gi folket som har blitt satt i frykt, muligheten snarest til å føre et normalt liv igjen. Og det blir uforståelig at vi fortsatt skal akseptere alvorlige begrensninger av våre menneskerettigheter, mens vi venter på «en effektiv og sikker vaksine», som aldri vil komme.

Derfor er det viktig å forebygge med immunstimulerende tiltak og tidlig behandling med ufarlige midler (som jeg skal skrive en egen artikkel om). Myndighetene anklages nå i flere land for å praktisere uvitenskapelige tiltak mot befolkningen. Det finnes lang erfaring og forskning som viser at isolasjon av de syke fungerer. Men det er ingen forskning som beviser at det hjelper å isolere de friske, holde avstand og bruke masker. Mens vi har mange bevis på at maskene er farlig (https://www.youtube.com/watch?v=P-4ZuGj6Qtk&feature=youtu.be ).

Jeg har skrevet mye om malariamedisinen Hydroxychloroquine (HCQ) før. Nå kommer det fram data som viser at det i land som Afrika og India ikke forekommer C-19 blandt folk som tar malaria profylakse og heller ikke blandt pasienter med lupus eller revmatoid artritt, som bruker HCQ.

Studien som konkluderte med at HCQ er farlig og dreper flere med C-19, brukte ikke bare doser som man visste kunne være livstruende, men «for sikkerhets skyld» ga man også kolesterol- og blodtrykk senkende medisiner, fordi man visste at disse var farlige for C-19 pasienter.
De fleste leger satser på HCQ (https://www.washingtontimes.com/news/2020/apr/2/hydroxychloroquine-rated-most-effective-therapy-do/ ), men får ikke tak i det, siden de Europeiske Helsemyndigheter, EMA, har anbefalt at dette middelet bare gis til pasienter med Lupus og RA og til kliniske forsøk.
I Sverige skjedde de fleste dødsfall blandt mørkhudede innvandrere, som ikke klarer å lage nok vitamin D i sola med sin mørke hud. Attpåtil finner man dem sjelden ligge på stranden i bikini. Og sannsynligvis fikk mange av de avdøde C-19 pasienter medisiner som økte risikoen for å dø: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=mrbbZ3tk3SA&app=desktop
C-19 tester er veldig ofte feil og ikke validert: https://revealingfraud.com/2020/03/health/test-kits-do-not-work/ og derfor følger jeg aldri med på de nyeste tall fra skremsels-medier.
Å påstå at det ikke finnes noen kur mot C-19, er en kriminell løgn og bør ha konsekvenser, når studier har vist at HCQ med sink hjelper i 99%, noe en kvaksine aldri vil kunne gjøre. Fauci «håpet» at den kan bli 75% effektiv. I Shanghai døde nesten ingen fordi man der gir Vitamin C i.v., mens legekontorer i USA ble angrepet av SWAT- teams fordi de bruker vit. C eller kolloidalt sølv.
En legeforening i USA har nå stevnet FDA for å forby HCQ, som var et viktig middel siden 1959. De som hindrer bruken av livreddende behandling, må gjøres personlig ansvarlig.
Det har tidligere vært en forbrytelse å skade pasienter uten deres samtykke. Nå er dette blitt vanlig og akseptert og støttet av medier, som skriver at «det ikke finnes noen kur mot C-19», uten at de blir hengt ut av faktisk.no. Medier som ikke beretter om effekten av forebygging, og effektive kurer, gjør seg skyldig i å berøve befolkningen muligheten for aktiv å beskytte seg. Mer om tiltak som gjør en C-19 kvaksine overflødig, i min neste artikkel.
Noen som fremdeles tviler på at det som vi opplever nå og det som kommer, ikke er planlagt, må lese dette: https://thefreedomarticles.com/2010-rockefeller-foundation-paper-plan-exploit-pandemic/ , eller, som mange analfabeter, lytte på presidenten av Ghana:  https://www.youtube.com/watch?v=11OH4x6XSAo&t=23s&fbclid=IwAR3d-KZaGw240kB2TugcqS3HHz333MU5S_IPh7YXXLJReUpofPM_B8SQvtI
Kjenner du noen som fremdeles tror at New World Order er en konspirasjonsteori, se dette: https://www.youtube.com/watch?v=jSgk44BE67c
Og det er sant at president Trump ikke er pedofil og har stengt sex-trafikk-sider: https://www.youtube.com/watch?v=im8pO44z7PY
Sacha Stone i en samtale med Ronald Bernard, som var bankier for de Illuminati, før han, etter en nær-døden-opplevelse ble transformert og ble til en av de viktigste varslere om denne kulten. I dette ferske intervju i Amsterdam, røper han flere detaljer om deres finans-systemer, ritualer og planer:
Tyske og østeriske leger starter nå en undersøkelse mot myndighetenes uvitenskapelige tiltak mot plandemien. Hvem profiterer av å skremme befolkningen og hvem er ansvarlig for at mange dør fordi de ikke får nødvendig behandling på sykehus og når 1. hjelp med re-animering er blitt forbudt?: https://acu2020.org/international/  Transskript: https://acu2020.org/wp-content/uploads/2020/07/Text-ACU-english-1.pdf
Og et annet komité, som foreløpig består bare av tyske jurister, samler jurister fra hele Europa for å forberede et gruppesøksmål mot staten for skader på helse og økonomien av millioner: https://en.corona-ausschuss.de/. Tenk om vi kunne bli med på dette!
Ingen norske medier vil skrive om at ikke bare Trump, men også den brasilianske presidenten tar HCQ: https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2020/07/08/bolsonaro-is-taking-hydroxychloroquine-to-treat-his-coronavirus/amp/
Jeg skrev tidligere om Dr. Anthony Fauci, den amerikanske legen som ikke likte at Trump anbefalte studier på HCQ, som hadde reddet mange tusen pasienter. Mange var forundret over hvorfor Fauci var begeistret over de første forskningsresultater fra en C-19 kvaksine, produsert av et firma kalt Moderna, som aldri før hadde utviklet noen vaksiner. 20% av forsøkspersonene fikk alvorlige bivirkninger etter få dager og de ble ikke lenger fulgt opp for å se etter senvirkninger. Det blir lettere å forstå, når det nå lekket ut at Faucis National Institutt for Health (NIH) eier halvparten av patentet og at statsansatte forskere der kan kassere ytterliggere 150 millioner dollar hvert år. Dette er en glimrende oppskrift for regelmessig korrupsjon, sponset av regjeringen, uten mulighet til å saksøke dem for skader: https://childrenshealthdefense.org/news/new-docs-nih-owns-half-of-moderna-vaccine/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=a395f6e2-7587-4568-888d-e952f4666aec
For spesielt interesserte, som vil vite mer om hva som foregår bak kulissene, anbefaler jeg en lang diskusjon mellom 6 typer som driver YouTube kanaler, men trues også av sensur:  https://www.youtube.com/watch?v=CokHmLOXLr4
Et spørsmål: hvordan kan vi forsvare oss mot overgrep fra myndigheter, når mediene ikke slipper oss til, sensurerer, henger ut og plasserer kritiske stemmer til det ekstremt venstre eller høyre? Er veldig takknemlig for tips.
Til slutt en god-melding; SLV opphever forskrift:
Legemiddelverket opphevet 1. juli forskriften om urter og klassifisering av legemidler. Dette betyr at en rekke urter og teer som tidligere har vært reseptbelagte, nå kan selges fritt. Eksempler er urter som Sennes, Hagtorn, Arnika, Ipe Roxo med flere.
Bakgrunnen for opphevingen av forskriften er flere avgjørelser i EU-domstoler der domstolene har slått fast at klassifisering av et produkt som legemiddel skal baseres på en konkret helhetsvurdering av et spesifikt produkt, og at lister over substanser ikke kan fungere som eneste vurderingsgrunnlag i en legemiddel-klassifisering. Dette er en gledens dag for alle som er opptatt av urtemedisin. . En oppmykning av regelverket var på høy tid, og vil forhåpentligvis medføre et ekstra oppsving for urtemedisinen som er på fremmarsj igjen. 
Husk: Ikke stol på meg eller myndighetene. Undersøk selv og følg din magefølelse før du tar en avgjørelse.
Hilsen
Doc Heiko,
12/7-20

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.