Hva er agendaen bak Circus Corona, del 4

Dette er fjerde del av dr. Heiko Santelmanns artikkelserie om Circus Corona og den oppvåkningen stadig flere nå opplever. De tre foregående artiklene finner du her, her og her.

Det eksploderer for tiden med hemmeligheter som slipper ut til tross for streng sensur;

som Pizzagate Norway del 2:
Robert Griffin snakker ut om dårlig forskning og agendaen bak C-19 plandemien:
Flere forskere snakker ut om plandemien, som Dr. Stoian Alexov, som kalte Verdens helseorganisasjon (WHO) en «kriminell medisinsk organisasjon», for å skape verdensomspennende frykt og kaos uten å gi objektivt verifiserbare bevis på en pandemi. En annen utrolig åpenbaring fra presidenten av den Bulgarske Pathology Association (BPA), Dr. Alexov, er hans mening om at det for tiden er «umulig» å lage en vaksine mot viruset. Han avslørte også at europeiske patologer ikke har identifisert noen antistoffer som er spesifikke for SARS-CoV-2:
 https://australiannationalreview.com/health/no-one-has-died-from-the-coronavirus-says-leading-pathologist/. Obs: Denne artikkelen ligger også på www.globalresearch.ca, men lot seg ikke åpne med min Microsoft PC, Bare på min Mac. – Interessant!
New Earth Project, med ITNJ (International Tribunal for Natural Justice) undersøker og publiserer forbrytelser mot menneskeheten, som den verdensomspennende sexhandelen med barn, og plandemien med et virus. Nå kom deres konklusjon om Covid-19 ut, og kan lastes ned (som «whitepaper») her: https://newearth.university/resources/neu-whitepaper-on-covid-19-global-situation/
En journalist avslører hvordan CIA og kabalen bestikker media: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=yp-Wh77wt1o&feature=emb_logo
Her er planen for verdenskontroll. 100% fakta-sjekket: https://www.stopworldcontrol.com/en/
Mossad- spionen, Jeffrey Epstein, som presset mange politikere, kongelige og kjendiser etter å ha filmet dem mens de hadde sex med barn, hadde stor sans for humor innenfor ‘kunst’, som hans bilder av Bill Clinton i Hillarys kjole og George Bush med papirfly foran 2 tårnene viser: https://news.artnet.com/art-world/artist-epstein-clinton-painting-1628953.
Etter at J. Epstein ble henrettet i fengsel (hvis han ikke lever ennå da), før han kunne snakke ut om hans profilerte kunder, intensiverte Trumps ikke-korrupte etterretningsfolk jakten etter Epstein’s hallik, Gishlaine Maxwell. Hun skal nå ha blitt funnet og er arrestert, ifølge noen medier: https://nypost-com.cdn.ampproject.org/c/s/nypost.com/2020/07/02/powerful-men-are-scared-about-what-ghislaine-maxwell-will-say/amp/https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-53268218 . – La oss håpe at hun overlever og kan bevitne hva hun har vært med på. Tatt i betrakting, hvilke mektige menn og kvinner hun kan avsløre, burde hun antagelig holdes i et fengsel bak månen. – Dersom hun avslører prins Andrew, kan monarkiet rakne.
For de som vil lese mer om hva dette dreier seg om, her en gratis e-bok: https://pedoempire.org
Disse mektige personene og kabalen har vært redd Donald J. Trump siden han kom overraskende inn i Det Hvite Hus. Ikke nok med at de har forsøkt å fjerne han med løgn, forræderi og valgfusk, han har også mirakuløst overlevd 25 drapsforsøk: https://www.youtube.com/watch?v=rv5f6ebjQCc&feature=youtu.be. General Michael Flynn tok en kule for ham og en livvakt ble forgiftet, men dette har vi ikke hørt noe om fra de korrupte mediene, fordi det kunne ha bidratt til at Trump fikk økt støtte. Kabalen, som allerede har mistet en god del av deres medlemmer, er livredde og fortvilet, fordi corona-viruset, de hadde satset på, ikke er så dødelig og skremmende, som de hadde ønsket. Det burde alle nå ha fått med seg. Dersom ikke, burde de i det minste lese det nevnte «white paper».
Så Kill Bill lovte at det snart vil komme en sterkere variant:  https://www.youtube.com/watch?v=AKqk8HiPOPQ&feature=youtu.be..
Men han skremmer ikke meg og du burde heller ikke la deg skremme!
Og her kommer det hvorfor:
For det første så tror jeg at Trump vil ta kontroll over det. For det andre kjenner vi flere kurer, selv om dette blir tungt sensurert. Jeg har klart å laste ned denne informasjonen før den ble slettet fra nettet og hvis mine innlegg blir slettet på Fakebook, finner man de på www.stateofglobe.no .
De fleste fikk med seg at Trump på en pressekonferanse sa at han hadde lest om god effekt av den 65 år gamle medisinen mot malaria og revmatiske sykdommer. Hydroxychloroquine (HCQ), var trygt å gi til flere millioner, til barn og gravide, inntil det holdt på å ødelegge sjansen for å selge en genetisk kvaksine. Det ser ut som om Trump fikk tipset av en jødisk lege i New York, Dr. Vladimir Zelenko, som ser pasienter før de kommer på sykehus. Når hans pasienter ble redde av all frykt-propaganda i mars, satte han seg ned og studerte hvilken midler han kunne bruke for å hjelpe dem. Dessverre ble videoen, hvor han ble intervjuet av Del Bigtree i The Highwire, slettet av YouTube. Men det finnes enda uredigert på Fakebook: https://www.facebook.com/watch/live/?v=286747905715516&ref=watch_permalink
Kort fortalt, så klarte han å redde 798 av 800 kritisk syke, som andre leger ville sendt på sykehus, ved å gi dem medisiner med en gang, før testen hadde kommet tilbake, etter hans protokoll:
  1. Finne pasienter som er i risikogruppen og som har typiske symptomer
  2. Start behandling innen 5 dager fra de første symptomer
  3. Gi dem disse 3 trygge medisiner i kapselform over bare 5 dager:

a. 200mg Hydroxychloroquine 2 x daglig

b. 220 mg Sinksulfat 1 x daglig

c. 500 mg Azithromycin 1 x daglig

Som ventet, ble han boikottet av mediene som er betalt av farmaindustrien og kabalen, mens leger i Honduras, Tyrkia, Italia og Israel bruker hans metode med stor suksess, etter at de hørte et intervju med Zelenko, mens Kill Bill og WHO finansierte studier som drepte forsøkspersoner med overdoser. (Se i mine tidligere artikler og https://www.the-scientist.com/news-opinion/disputed-hydroxychloroquine-study-brings-scrutiny-to-surgisphere-67595)
Hvorfor???
  1. Fordi det ville støtte Trump, hvis folk skjønte at han hadde rett ved å nevne HCQ på en pressekonferanse og si at han tar det selv forebyggende. De ønsker ingen smart president.
  2. Så det ikke blir nødvendig med en kvaksine og mange milliarder av dollar ville være tapt for Kill Bill, Fauci, med flere.
  3. En slutt på lockdown og folk kunne gå tilbake på jobb og redde økonomien sin, noe som vil øke sjansen til Trumps gjenvalg.
Det har altså absolutt ingenting å gjøre med vitenskap. Bare med å stoppe Trump for å ta dem og selvfølgelig med penger. Dr. Zelenkos kur koster 200,- Nok og gis bare til de med risikofaktorer og symptomer, mens Remdesivir, som er Faucis alternative til en kvaksine, koster over 30.000 NOK, krever innleggelse og kan i beste fall redusere liggedøgn med noen prosent. En kvaksine til kanskje 300,- Nok skal gis til 7,5 milliarder av friske mennesker. – Jeg tviler på at du trenger en kalkulator for å skjønne tegninga.
Dr. Zelenkos tips til forebygging blandt personer med risikofaktorer, som han selv, er daglig 200 mg HCQ og sink. Siden så mange leger i hele verden har visst dette for lenge siden og skrevet ut HCQ til seg selv og familien (også i Norge!), er det nesten umulig å få det i dag, med mindre man har revmatisme. Da anbefalte han å ta Quercitin (fra helsekosten) i stedet for HCQ, selv om det ikke finnes noen studier enda.
Fordi, som han sier: «Hvis du driver alene i havet etter et forlis, ville du holde deg fast i et død tre, som driver forbi, selv om det ikke har fått stemplet «godkjent av Veritas».
Jeg tror at grunnen for at videoen med hans intervju ble sensurert, er at han sier at alle som har stoppet bruken på HCQ har gjort seg skyldig i massemord. – Og det blir en lang liste. Kanskje også noen i Norge følte seg truet?
I neste del kommer jeg med enda flere gode nyheter om egen-behandling. «stay tuned», som det heter på godt norsk.
Husk: Ikke stol på meg eller myndighetene. Undersøk selv og følg din magefølelse før du tar en avgjørelse.
Hilsen
Doc Heiko,
4/7-20

2 kommentarer om “Hva er agendaen bak Circus Corona, del 4”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.