Hva er agendaen bak Circus Corona, del 2

I artikkelen Circus Corona Del 2 får vi deler av dr. Santelmanns egen livhistorie og hvorfor han han har blitt den sannhetsaktivisten han har blitt. Circus Corona Del 1 finner du her.

Vi må kanskje bytte akvariet for å se hva som skjer?

Det er på høy tid for å våkne nå og se hva som skjer og hvorfor. Heldigvis våkner flere hver dag.

Også jeg har våknet: I anledning av min 70-års dag tillot jeg meg et lite tilbakeblikk på min læringskurve. Den begynte med alle løgnene rundt mordene på mine «ungdomshelter»: Kennedy brødrene, Martin Luther King og John Lennon.

Som 68-er fikk jeg under min studietid i det «frie Berlin» lov til å lære om politivold og løgn i avisene. Jeg vokste som alle tyskere opp med dårlig samvittighet for fortidens forbrytelser begått av mine landsmenn. Ikke overraskende, distanserte jeg meg fra min fars politiske ståsted og ble av omgivelsene plassert i det radikale venstre hjørnet. Selv om jeg aldri hadde noe til overs for Stalin, Lenin, Marx eller Mao Tse Tung. Jeg drømte om en verden med fred, kjærlighet og rettferdighet. I min naivitet trodde jeg at WHO, UNICEF, og FN var institusjoner man kunne stole på. Og jeg trodde at vaksiner og medikamenter skulle hjelpe mennesker bort fra sykdom og død. Vi lærte aldri hva vaksiner inneholdt, om deres risiko og bivirkninger. Bare at de var nødvendige. Hvilke vaksiner man skulle gi når, og selvfølgelig alle de vanlige løgnene, som at polio ble utryddet med vaksiner, osv. I tillegg var min far assistenten til professoren som introduserte barnevaksinasjons-programmet i hele Tyskland. Som min fars førstefødte var jeg kvalifisert til å bli det første barnet i Tyskland som fikk lov å teste ut poliovaksinen.

Jeg tror, min oppvåkning startet for alvor da jeg lærte hvordan USA lurte verden med en falsk flagg operasjon i Tonkin-bukta, for å kunne legitimere Vietnamkrigen. Så kom (litt usikker her på rekkefølgen) Reagans «war on drugs», mens Bill Clinton sørget for å bytte våpen med Contras i Nicaragua mot narkotika som ble spredd blandt fattige og fargete ved hjelp av CIA og investorene til de mange private fengslene. Gulfkrigen ble legitimert med teateropptreden, der skuespillere i Kuwait-uniformer rev ut babyer av kuvøser. Og det fine grønne Libya ble ødelagt fordi Gaddafi truet Federal Reserve (kabalens private banksystem). Alle husker vel også teateret i FN, da verden ble lurt av USA til å tro at Irak hadde «masse-ødeleggelsesvåpen». I 1983 jobbet jeg i en palestinsk flyktningleir og fikk som sykehusets øverstkommanderende insider-info fra PLOs etterretning. Noe som også var veldig lærerikt, men førte til konstant telefonavlytting etter min hjemkomst.

Min siste respekt for FN forsvant da jeg lærte at de sto bak sex-trafikken under Bosnia-krigen, og at de nå vil sexualisere våre barn allerede fra 1-års alderen: https://www.facebook.com/watch/?v=266815371314825

Lysvåken ble jeg da noen fly fikk 3 høydehus og en del av Pentagon til å kollapse: Et mesterverk fra Hollywood, som «dessverre» ble sendt ut 20 minutter for tidlig av BBC. «9/11», slik filmen ble markedsført som, legitimerte krigen mot terror og innvaderingen av Afghanistan, massiv overvåkning i alle land og flyplasskontroller. Som takk fikk kabalen i USA billig narkotika, som ble sendt hjem i likposer. Og det fantes ingen mangel på slike. «Krigen mot terror» må ha fungert bra, siden jeg ikke kan huske å ha sett en ekte terrorist siden. Som de sier: Du kan bli lurt noen ganger, men du lar deg ikke lure hele tiden.

Også når det gjaldt WHO, UNICEF, farmaindustrien, FHI, CDC og andre institusjoner, som jeg trodde skulle hjelpe de syke, mistet jeg totalt tillitten til.  Jeg fikk oppleve hvordan det ble feiet under teppet at Thalidomid, som var «helt trygg for gravide», førte til korte lemmer hos barna. Jeg fikk oppleve at den «best testede revmatisme-medisinen i historien», VIOXX, drepte over 100 tusen før den ble stoppet. Bayers Lipobay, som skulle redusere kolesterol, drepte også svært mange. Da har jeg ikke en gang nevnt de millioner som ble drept av vaksiner! Ting kan tyde på at alt dette skjedde mens de ansvarlige var klar over det.

Skuespilleren Ronald Reagen, som ikke var så dum som vi trodde, skjønte at demokratiet og verden var truet av kabalens drøm om en «New World Order». Men etter at han sa det offentlig, ble han skutt. Han overlevde, ble redd og undertegnet NC vaksine-skade loven i 1986 (https://en.wikipedia.org/…/National_Childhood_Vaccine_Injur…). Denne gjør det umulig å saksøke farmaindustrien for feil på og skader fra medisinske produkter som kan kalles «vaksiner».

Det finnes også en egen industri som har spesialisert seg på å ødelegge god forskning som viser at produkter som Vioxx, tobakk, vaksiner, m. fl. er skadelig og bør forbys. Slik har Weinberg-gruppa hjulpet legemiddelfirmaer, som selger flest vaksiner i dag, med å hindre forbud av slankemiddelet PPA, som førte til minst 12.000 tilfeller av hjerneblødning hos kvinner. Mer om hvordan store selskap angriper forskning med «tobakk-science» her: https://klassekampen.no/utgave/2020-06-25/dobbel-standard…

Denne uken kom en liten positiv melding: Bayer/Monsanto punger ut for en type kreft, forårsaket av glyfosat (som også finnes i vaksiner): https://sustainablepulse.com/…/bayer-settles-glyphosate-c…/…
Det er verd å merke seg at de er villig til å betale 110 milliarder NOK som erstatning for bare en type kreft. Det kommer flere søksmål snart. Men allikevel har de fortsatt lov til å selge glyfosat/» Round-up» uten resept eller advarsel på pakningen. Siden Kill Bill har investert stort i Monsanto, håper jeg at han mister noen kroner her.

Dessverre har han store investeringer også i andre foretak, som i Chemtrails (https://www.geoengineeringwatch.org/bill-gates-admits-to-g…/), laboratorie-dyrket kjøtt og brystmelk, injiserbare chip/kredittkort og overvåkningsutstyr. Slik kan han og de han jobber for kombinere hans kunnskap om data, overvåkning og tiltak for å drepe og skade mennesker. Hans far, en kjent euthanasist, ville bli stolt: http://www.physiciansforlife.org/bill-gates-father-head-of-planned-parenthood-inspired-his-abortion-population-control-views/

«Akkurat som Gates installerte et operativsystem i våre datamaskiner, er hans visjon nå å installere et operativsystem i kroppen vår og bruke «virus» for å påtvinge oss en innledende installasjon etterfulgt av regelmessige oppdateringer.» (Jeg husker godt at det til stadighet dukket opp nye «virus» på Microsoft programmet, som måtte fjernes med anti-virus- programmer. En win-win-situasjon for Gates, allerede da.)
«Nå forstår jeg hvorfor Gates og hans kolleger ønsker å kalle disse teknologiene «vaksiner.»: Om de kan overtale politikerne til å akseptere at injiserbare kredittkort, injiserbare overvåkingsmålere eller injiserbare hjerne-maskingrensesnitt nanoteknologier er «vaksiner», så kan de beskyttes av et århundre eller mer med juridiske beslutninger og lover. Lover  som støtter deres innsats for å påtvinge oss alt denne kabalen ønsker å gjøre.» Les mer her: (https://home.solari.com/deep-state-tactics-101-the-covid-i…/ ) .

Dr. Wolfgang Wodarg, en kjent og klok, tysk lege sa det treffende: «I realiteten er denne “lovende vaksinen” for hele jordens befolkning forbudt genmanipulasjon.»
Og flere terapeuter i verden, som pleier å hjelpe pasienter med alvorlige bivirkninger etter vaksiner, går nå ut og advarer sine pasienter om at de ikke kan hjelpe dem med de forventede bivirkninger etter den nye genetiske injeksjonen. Det er ikke bare giftstoffer som må fjernes, våre gener forandres og de kan ikke heles. Slik Down-Syndrom/mongolisme (genfeil), heller ikke kan det.

I årenes løp har jeg måtte lære meg at artikler, videoer og websider som «blir tatt ned» og temaer som ikke er lov å ytre seg om i det offentlige rom (TV, radio, aviser), er sannheter som skal skjules for enhver pris. Og siden jeg er kronisk interessert i å finne sannheter, har jeg brukt ekstra mye tid og energi de siste årene til å grave etter sannheter. Og «sumpen» er dyp.
Jeg fikk en skikkelig advarsel, når jeg kjøpte en e-bok på Amazon av Dr. A. Moulden. Han ble drept få dager før, da han skulle holde foredrag om en gigantisk avsløring av vaksine-mafiaen: Bare en time etter mitt kjøp var det en hacker som overtok hele min PC, mens jeg skrev. Ett minutt tok det meg å trekke ut strømkontakten, men da hadde vedkommende klart å slette manuset på min vaksinebok fra PC, ekstern harddisk og GET-sky. Jeg ble mye forsiktigere etter det, men også mye mer motivert til å grave videre.

Det som jeg fant var virkelig sjokkerende og jeg anbefaler dere at dette her konsumeres i små porsjoner, med gode pauser i naturen. OBS: høy konspirasjonsfaktor!

1.) Vi er alle slaver, som har et personnummer og Norge er et AS. Maritim lov gjelder også i Norge, veldig god forklaring av viktige nomenklatur: https://www.facebook.com/spirit.brendan/videos/292619295481006/
2.) 200 mennesker kontrollerer 50 trillioner dollar. Hvem star bak Verdens økonomi? https://www.youtube.com/watch?v=ZUGh1Su7-ok&feature=emb_logo
3.) Det er kabalen som styrer verden og vil etablere NWO: https://humansarefree.com/…/illuminati-satanists-rule-the-w…
4.) Google selv «Agenda 2021/30/2050» og Gates «Event 201». Og hvis du orker, «Adrenochrome».
5.) Se gjerne filmen «Eyes Wide Shut», om kabalens ritualer, som sannsynligvis fikk regissøren Kubrick drept 4 dager etter at filmen var ferdig.
6.) Hvorfor den politiske venstre siden vil ødelegge kristendommen: https://www.youtube.com/watch?v=K45fuzHzS-A&feature=emb_logo
7.) Dere trenger ikke lete lenge for å oppdage at forklaringen på det meste finnes på nett, men dere må være rask, før det blir fjernet: https://frankreport.com/…/will-bill-gates-id2020-project-e…/
8.) Kontrolleres maten for å utpresse oss til å adlyde? https://www.youtube.com/watch?v=dLMpJnTLH6I&feature=youtu.be
9.) Har de planlagt en ny bølge? https://www.youtube.com/watch?v=0RemGYqxVBk&feature=youtu.be
10.) Vi må stoppe deres plan om å modifisere oss til «transhumans», en kombinasjon av en roboter og et skall av et menneske, slik vi har blitt vist i så mange filmer, sist i «Fast & Furious, Hobbs and Shaw».
11.) Husk at de trenger 5G, «smart-måler» og vårt DNA (fra bomullspinner fra C-19-tester?) til å kunne fullføre sine planer.
12.) Det har blitt forsket på coronavirus og elektro-magnetisk-stråling her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3791741/, https://www.tandfonline.com/…/abs/10.…/15368378.2015.1036072

13.) Alt tyder på at kabalen ønsker seg tilstander, verre enn i Kina og Argentina i dag. Land hvor folk blir konstant overvåket i «real time» og får pluss- eller minuspoeng for deres handlinger. Poeng som avgjør om man blir trukket penger fra egen konto, får lov å reise, får førerkort, pass eller bolig: https://www.activistpost.com/…/social-credit-scores-are-alr…
14.) For å kunne herske over store masser, er det nødvendig med «splitt og hersk». I det siste har hvite amerikanere fått en infusjon med dårlig samvittighet over alt deres aner hadde gjort mot de afrikanske slaver, og monumenter ble skadet. Da er det veldig interessant å lære at hvite slaver var veldig vanlig, også eid av negre og indianere: https://www.youtube.com/watch?v=MwN-Pdfd-Qo. Og det er bare et eksempel på de mange løgner vi har blitt fostret opp med. Ikke mange vet f.eks at jødene i kabalen hadde sponset Hitler og at USA ikke vant uavhengighetskrigen. –
15.) Mer her: www.redpilluniversity.org. – Men nok med det for nå.

På mine graveturer har jeg til min store forundring oppdaget at den (av pengedrevet media) mye utskjelte presidenten Donald Trump, ikke er den klovnen, han spiller, men en høyst intelligent sjakkspiller, som ikke er betalt av farmaindustrien. Han har nok penger og er ikke pedofil, rasist eller homofob. Han jobber iherdig med å avsløre Vatikanet, kabalen og deres inntektskilder, som handel med narkotika og barn.
Siden jeg har gjort til kjenne at jeg er imot pedofile ringer, korrupsjon og slaveri, har jeg blitt plassert fra det ytre venstre til det ytre høyre. – En kjapp «transformasjon».
Og etter at jeg har lært mer fra gruppen www.inpowermovement.com, som jobber med lovlige midler mot AMS, 5G og tvangsvaksiner, har jeg startet en norsk avdeling og lært at det er mye som er sant i det gamle testamentet. Mye av det som skjer nå, om kampen mellom det gode og det onde, er allerede blitt skrevet ned i Bibelen og snakket om av Rudolf Steiner.
Etter 70 år med aversjon mot religioner, bortsett fra buddhisme, føler jeg meg plutselig nær forbundet med en av mine aner, Martin Luther, som var en stor venn av testamentet, men ikke av den katolske kirken og Vatikanet.

Da er det godt å vite at jeg ikke står alene. Her noen websider som gir meg håp:
| https://www.itnj.org/news/press-releases/, https://www.humanitad.org/, https://www.facebook.com/newearthproj/, https://reclaimyourlives.com/

Husk: Ikke stol på meg eller myndighetene. Undersøk selv og følg din magefølelse før du tar en avgjørelse.
Hilsen,
Doc Heiko,
www.santelmann.no
29/6-20

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.