Hva er agendaen bak Circus Corona, Del 3

Dr. Heiko Santelmann kommer her med del 3 av «Agendaen bak Circus Corona». Like mye en artikkelserie om en vel utdannet manns reise for å finne sannheten om den plagede verden vi nå lever i.

Det var oppløftende å få så mange gode tilbakemeldinger på Circus Corona 1 og Circus Corona 2 , så da ble det naturlig å fortsette her med Circus Corona 3.
Til de 3 av dere som mente at jeg bare ville spre mer frykt, vær trygg på at er det siste jeg ønsker. Det klarer myndigheter, presse og fjernsyn mye bedre. Tenk deg at vi er på en vandretur i skogen og jeg plutselig ser at det står en bjørn bak deg. Jeg sier bare: »snu hodet!» Det er helt opp til deg, hvordan du reagerer, om du vil løpe, kjempe, eller krype sammen og gjemme hodet. Hvis du ikke vil overgi deg, skal jeg gjøre alt jeg kan, for å hjelpe deg å slåss eller løpe. – Men jeg kan ikke godta at du anklager meg for å ha bedt deg om å snu hodet.
Jeg forstår godt at enkelte reagerer med frykt, når folk som meg, ikke går med masker og vil dele ut klemmer. Jeg skjønner at det skyldes  «frykt-pornografien» dere har blitt utsatt for. Som å bli tvunget til å være hjemme og bombarderes med ferske corona-tall, uten å skjønne at dere blir hold for narr. Men det gjør vondt når mitt barnebarn på 4 har så lyst på en klem, men bare tør å klemme mine knær, mens hun sier «Vi har ikke lov å klemme ordentlig p.g.a. Corona, morfar».
For de som etterlyser flere studier på at barna er trygge, ikke smitter og at det er unødvendig med å stenge/ha spesielle tiltak på barnehager og skoler, les dette: https://childrenshealthdefense.org/news/are-children-really-recovering-99-9584-of-the-time-from-covid-19/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=eeb26045-7b93-4fd1-9f53-a368e2c43cad.
Her en kort video med King Chip om C-19 kvaksinen og andre vaksiner:  https://www.facebook.com/chip216/videos/830006860857770/?v=830006860857770
En samling om vaksiner og stråling her: https://www.freedomtaker.com/
Jeg venter fremdeles på NRK Brennpunkt.
Men Norge dukker opp i en video om alvorlig sex-misbruk blandt barn i 2016. Og hvordan avisene Washington Post og New York Times ble tvunget til å slette sine artikler om 20 arresterte menn fra sine arkiver. «Pizzagate Norway”: https://www.youtube.com/watch?v=mntejMcbghA&feature=share?fbclid=IwAR0jHqh-fYWpbPuliDCKpzitFVkc-vFr-mf2ly2E5V_ZFg2UR-juRj2EubA
President Trump har erklært krig mot sex-trafficing, noe som gjør ham svært upopulær blandt dem som misbruker barn, helt ned fra fosterstadiet. Jeg skjønte ikke hans vrede mot de mange kommersielle abortklinikkene, før jeg lærte at disse utløser aborter helt opp til en uke før ventet termin og selger babyen hel eller i biter gjennom organisasjoner som «Planned Parenthood»: https://youtu.be/qp8bX1V0w2c
I utlandet har man ikke fått med seg at nordmenn flest er veldig blinde for myndighetenes innskrenkninger av våre rettigheter. Jeg fant en artikkel fra gamle dager, om hvordan nordmenn og svensker ikke bøyet seg for 1% makten:  http://www.wakeupkiwi.com/cabal-nwo-watch-1.shtml
«Deres samfunns høye nivå av frihet og bredt fordelt velstand begynte da arbeidere og bønder sammen med middelklasseallierte, førte en ikke-voldelig kamp som gjorde folket i stand til å styre for det felles beste.» –  Med det var for ca. 100 år siden. Hvorfor gjør vi slaver ikke opprør nå?
Og hvorfor reagerer ikke flere med sinne, når Kill Bill smiler bredt mens han lover at det neste viruset kommer til å bli verre: https://www.youtube.com/watch?v=AKqk8HiPOPQ&feature=youtu.be ?
Jeg skal gi meg her nå, men lover at jeg er snart klar med neste del, der jeg har mange positive overraskelser. – GLED DERE!
Husk: Ikke stol på meg eller myndighetene. Undersøk selv og følg din magefølelse før du tar en avgjørelse.
Hilsen,
Doc Heiko,
3/7-20

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.