Video fra 2014: Covid-19 = Ebola2 prosjekt? 

Her er spørsmålene vi må tillate oss i verden der det blir stadig oftere klart at lite er som vi tror. Videoen er med den hardtslående amerikanske journalisten Harry Vox. Han snakker om spillet rundt Ebola. Han kunne vel like gjerne ha sagt Covid-19?

Vox har, som den svært gode journalisten han er, en egen evne til å stille de kritiske spørsmålene ingen andre tenker på, og ikke minst tenke slik bare gode og uavhengige journalister kan. Videoen anbefales på det sterkeste, uten at jeg med det sier at alt som kommer frem her er riktig. Vox tenker fritt og begrunnet. Det er poenget.

Min mening med å publisere videoen er å stimulere til egen tanker, ikke bare dem som vi hver dag får «ferdigtygd» og servert gjennom tradisjonelle medier.

Du finner oppdatert materiale med Harry Vox her.

Photo by verchmarco

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.