Slik er verden organisert, for krig og skjult styring

Videoen over her er på ingen måte perfekt, men er like full den beste jeg har sett til nå om hvordan verden virkelig er organisert, for krig og skjult styring.

Det er utrolig lett å tenke at tittelen her og videoen over er ren konspirasjonsteori. Men da viser man kun hvor lite man selv vet. Noe jeg ikke skriver for å fremme min egen kunnskap, men fordi det er sant. Mer enn 12 års research gjør at man lærer en del, men det gjør enda mer at man forstår hvor lite man vet. Og det siste er faktisk det viktigste, fordi det hjelper en til å ,lære enda mer.

Basert på det lille jeg vet er det i bunn og grunn kun snaut 1. halvpart av videoen oevr her som virkelig er interessant. Men den er til gjengjeld den beste samlede presentasjon jeg noensinne har sett, eller lest for den saks skyld av denne verdens organisering og indirekte historie. For det er selvfølgelig historiens vinnere som har utviklet verden slik den er i dag. En verden utviklet for en sakte, men sikker underleggelse av verdens nasjoner under britisk ledelse. En blanding av gjeld og krig er midlene og det britiske imperiets fullendelse er målet.

Hva som ikke sies i videoen er at det britiske imperiet, som har sete i City of London, kun er en front for det det gamle Romerriket, i dag bedre kjent som Vatikanstaten. Vatikanstaten er kontrollert av en rekke svært gamle såkalte patrisierfamilier, i dag kjent som Black Nobility. Familiene hadde sine forfedre som senatorer og keisere i det gamle Roma.

Men den historien hører en annen artikkel til.

Den delen av videoen som handler om kvantesystemet og hvordan «språkgymnastikk» angivelig reddet og kan redde verden bruker jeg ikke energi på. Dette er både kraftig manipukerbart og helt umulig å kontrollere. Derfor lar jeg det ligge.

Bilde:
Temple Bar, hovedsetet i City of London

Foto: ell brown

2 kommentarer om “Slik er verden organisert, for krig og skjult styring”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.