Her «henrettes» etablerte US medier (inkludert våre?) og deres «fake news».

Det enkleste som finnes er å angripe budbringeren når budskapet er ubehagelig. Er forberedt på at det vil skje med denne videoen også. Men sannheten vil alltid vinne til slutt, og det er en grell sannhet om etablerte medier i USA som her presenteres. Verre enn Norge?

Minner om at norsk medier nesten uten unntak ukritisk bruker mediene som her slaktes som sine kilder også. Det står mildt sagt ikke til troende når norske medier da setter seg på sin høye hest og mener at falske nyheter, det er det kun såkalte frie medier på nett som driver med. Uten at jeg dermed påstår at blogger og andre nettmedier er rene og uplettede.

Medgir gjerne at det er utrolig med tull, vås og falske nyheter på nettet, men de som gode fremstår vesentlig mer sannhetssøkende og kritiske enn tradisjonelle medier.

Selv om vi er svært uenige politisk kan jeg tenke meg å fremheve Steigan.no som kanskje det beste i Norge. Derimot.no kommer med en del bra, og det kan også Document.no og Resett.no gjøre. At jeg er politisk uenig i mye av det spiller mindre rolle. Sannhetssøken er det eneste som er viktig,

En som er veldig dyktig med sin bloggvirksomhet er Ole John Saga fra Skien. Han er svært flink til å trekke frem saker vi alle bør mene noe om og bidrar til tankevirksomhet rundt temaet.

Anbefaler videoen over på det sterkeste.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.