Finnes det noen større enn Ham, som var den minste? (Video)

Finnes det noen som skaper større strid enn Ham som gav sitt liv for at vi skulle få leve? Finnes det noen som er større enn Ham, som var den minste, i en krybbe i en stall?

«I en natt» synger Bjørn Eidsvåg, den vakreste og sterkeste julesangen jeg vet om. En sang som som går rett til hjertet av hva den ekte julen handler om. En sang om nettopp dette, om Ham som kom som den minste. Men som skulle bli den største og vår redning. Derfor legger jeg YouTube versjonen fra Eidsvågs plateselskap også ut her på State of Globe som dette årets julehilsen til dere alle,

Jeg vet selvfølgelig at svært mange av dere som leser State of Globe ikke har noen kristentro, og at dette derfor kan bli en litt meningsløs julehilsen for dere. Flere av dem som skriver artikler her på State of Globe har heller ingen klar kristentro. State of Globe er for alle, og intet nettsted som krever noen tro. Bortsett fra på menneskeverd, frihet og demokrati.

Men Han som den kristne julefeiringen handler om er min drivkraft, og det beste jeg har.

Om man ikke gir bort sitt beste til dem man setter slik pris på, i dette tilfelle dere som er lesere av State of Globe, hva er vitsen da?

En riktig God Jul og Godt Nytt År ønskes dere alle!

Hans Christian Færden, grunnlegger av State of Globe

NB! Dere som lurer på hva jeg eller står for trosmessig kan jo lese hva jeg publiserte her til jul i fjor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.