Vil du forstå litt mer av en urolig verden? Les her

State of Globe har begynt med geopolitiske nyhetsbrev, i tillegg til hva du kan lese av artikler på nettstedet. Nyhetsbrevene skal være unike for mottakerne. Gjøre det mulig å forstå litt mer av en urolig verden. De er kun for dem som har registrert seg for på motta brevene.

Inntil videre vil nyhetsbrevene være gratis. Uroen rundt oss nå gjør Facebook og andre sosiale nettverk svært usikre som plattformer for politisk informasjon. Hva vil godtas av informasjon i tiden fremover? Twitter har jo allerede offisielt erklært at de vil sensurere sine brukere. Derfor ønsker vi at flest mulig skal kunne registrere seg.

State of Globe vil forsøke å være et uavhengig nettsted for denne tiden. Et nettsted for informasjon og analyse, kommentarer og litt nyheter. Et nettsted for den frie tanke, uten den tradisjonelle og splittende høyre/venstre aksen som preger nesten alle andre. Nyhetsbrevene skal bli mer personlige og til dels interaktive enn hva vanlige artikler vi være. Man skal fpå noe mer ut av nyhetsbrevene.

Tanken er at den geopolitiske og finansielle situasjonen i verden blir stadig mer uoversiktelig og for mange ganske skremmende. Verdens befolkning blir stadig mer oppmerksom på hvordan penger og makt overstyrer alle andre hensyn, uansett hvor pen innpakning det har fått. I så forskjellige steder som Hong Kong, Frankrike og Spania/Katalonia har folket inntatt gatene. Nok er nok. Folket vil ha sine land og sin menneskelige integritet tilbake.

Med dette og verdens ekstreme gjeldssituasjon som bakteppe vil State of Globe gjøre hva vi kan for å bidra til at hver og en av våre lesere generelt, og nyhetsbrevabonnenter spesielt noe enklere skal kunne orientere seg i den kaotiske informasjonsflommen som vi nå alle står i.

Vi håper at også du vil bli med å registrere deg?

Dataene du registrerer deg med skal kun brukes for hva du har registrert deg for. Vi driver ikke salg av data og slike ting.

En kommentar om “Vil du forstå litt mer av en urolig verden? Les her”

  1. Jeg ser med sympati på State of Globe! Men har foreløpig liten tro! Det er helt avhenigig av hva de makter å DOKUMENTERE! Men inntil videre: Interessert i å følge!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.