Du betaler det dollargrønne skiftet

Den verdenskjente forfatteren Naomi Wolf kler her fullstendig av amerikanske GreenNewDeal modellen, en av Greta Thunbergs favoritter. Du og jeg betaler det dollargrønne skiftet. Hvem får fortjenesten?

Dette er som vi også har skrevet gjentatte ganger her på State of Globe et pengeprosjekt for steinrike globalister, under dekke av reelle klimaproblemer, som i all hovedsak har høyst naturlige årsaker. Dem som taper er folket og ikke minst de reelle miljøproblemene på jorden. All energi skulle vært rettet mot dem og teknologisk utvikling for å kunne håndtere de klimaendringene vi kan gjøre lite for å stoppe. Nå fremstår klimakampen i all hovedsak som et dekke for globalisters drøm om en verden uten suverene nasjoner. En verden de kontrollerer fullt og helt, spesielt gjennom det nye pengesystemet de forsøker og innføre, ved å båndlegge vår natur..

Videoen må sees!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.