PedoGate: Epsteins skader tyder på drap

Den erfarne patologen Michael Baden sier Epsteins skader tyder på at han ikke tok selvmord i cella slik den føderale fengselsetaten var raskt ute med å fastslå.

Baden, som er engasjert av Epsteins familie, mener det er grunnlag for å opprette drapsetterforskning basert på det han mener er ekstremt uvanlige skader ved selvmord ved henging.

At kameraene ble slått av og at overvåkingen av ham ble beordret stanset kort tid før dødsfallet bidrar også til å understøtte teorien om at noen kan ha tatt ham av dage.

Attorney General William Barr har tidligere uttalt at etterforskningen av dødsfallet er godt i gang, men at de stadig opplever at vitner er lite samarbeidsvillige. En kilde sier til CNN at fengselsbetjentene som hadde ansvaret for Epstein er stevnet som vitner i saken, men at flere nekter å la seg intervjue uten en avtale om immunitet mot tiltale.

At Epstein utgjorde en sikkerhetsrisiko for svært mange mektige mennesker etter at han ble arrestert er hevet over enhver tvil, og særlig interessant er hans og forretningspartner Ghislaine Maxwells nære bånd til israelsk etteretning.

Hvem, om noen, som har beordret likvideringen vil forhåpentligvis etterforskningen vise, og minst like viktig; hva som har foregått på Little St.James Island, og hvem som har deltatt.

Bilde:
Fra Jeffrey Epsteins LIttle St. James Island
Photo by Navin75

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.