Brutt økonomisk nakke for verdens nasjoner kan bli verdensregjering

Jo mer jeg leser finanshistorie, og jo mer jeg ser hva som skjer nå, jo mer tenker jeg på hvor sannsynlig det ser ut til å være at verdensregjeringen kan bli en realitet. Situasjonen presser oss mer og mer mot en total, global økonomisk krise. Vil dette bety at FN vil selge det som en kriseintervensjon, og ta kontroll over oss alle? Som sannsynligvis betyr at den offisielle og mest definitivt ikke som offisielle ledere av organisasjonen, med Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet IMF i spissen, bestemmer at flertallet av nasjonal suverenitet må vike i forhold til det globale felles gode?

Vil du bare det beste for oss?
Som jeg antar knapt kan gjøres uten at FNs sikkerhetsråd etablerer seg som en verdensregjering? Et sikkerhetsråd som er forvirrende lik de såkalte G7-landene, med noen tillegg. Jeg antar det kan være upassende å minne bibeloveren s blant oss hva profeten Daniel sier i Bibelen? Eller husker du Åpenbaringsboken? Fordi jeg antar at vi alle tror at FN bare ønsker det beste for oss alle, og sannsynligvis aldri har hatt sin egen agenda?

At de har kjempet så hardt mot påståtte klimaendringer, og presset hardt for global beskatning som kommer gjennom sitt eget finansielle system, er selvfølgelig bare et signal om deres gode intensjoner?

Bestill ut av kaos
Jeg gnager på uttrykket «Ordo Ab Chao», som er latin og betyr «Order out of Chaos». En setning som sies å komme fra det skotske frimureriet, på de høyeste rekkene. Jeg er ikke frimurer, så jeg vet ingenting om dette. Men det gnager meg mer enn litt når jeg ser hvor mange medlemmer av de skotske frimureriene som sitter i verdens høyeste maktposisjoner. Men selvfølgelig er dette bare en tilfeldighet, håper jeg?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.