Etter korona: Dette kan bli verden om 5 år

Denne videoen er meget ubehagelig å formidle, for den forteller om verden slik mektige krefter synes å ønske den skal bli innen fem år. Korona, alt passer inn i utviklingen som her skisseres.

Videoen må sees, spesielt av alle som tror at Internett vil være et evig gode.

Internett er en trojansk hest, og enda mer er smarttelefoner dette. De to viktigste verktøyene for innføring av det i praksis digitale slaveriet.

For i 2025 har Internett blitt klart til å bli fullt og helt styrt av kunstig intelligens. Datamengdene har blitt store nok til at vi nettet kan bli helt autostyrt av vanvittig kraftige maskiner der ALT om oss blir lagret og ALT blir styrt. Egne valg og frihet, slik vi kjenner dem vil være over.

For innen den tid er tanken i følge videoen at vi kun skal ha digitale penger, gjennomdigitaliserte byer, digital medisin og ID, og ellers ALT i livet vårt koblet mot nettet.

Fra andre kilder har vi at det til og med tenkes på nanopartikler somn kan skannes i kroppen vår, og såkalte bioresonsans løsninger for  å kunne styre oss fullt og helt. Elektromagnetiske frekvenser som matcher nanopartiklene i kroppen vår, og som gjennom dette kan gjøre alt fra å helbrede sykdom over avstand til faktisk å gjøre oss ute av stand til f.eks. å bevege oss.

Alt vil selvfølgelig selges inn til oss som forenkling av og trygghet for livet. Men vil vi tro på dette? Eller vil frykt og trygghetssøken gjøre at vi vil akseptere alt, selv digitalt slaveri?`

Noen mener at vi innen 2025 vil ha fått et menneskehetens operativsystem om dette blir virkelighet. Vi blir alle som datamaskiner, styrt av vanvittig avansert og selvstyrende kunstig intelligens. Men samtidig vil denne være i maskiner som noen eier og kontrollerer. Vi kan knapt forestille oss hvilken makt disse reellt sett vil få, om dette skrekkscenarioet får bli virkeliggjort. Teknologien er allerede på plass, men vil vi tillate den? Vil vi la oss skremme til dette av all verdens korona og andre styggedommer som kan brukes mot oss?

Alt dette høres selvfølgelig overkonspiratorisk og helt aluminiumsfoliehatt ut.  Men tenk deg om? Er det dette?

Videoen på toppen her er ikke så lang, men er et fremtidsscenari så til de grader sannsynliggjort av både korona, kampen mot kontanter, fremveksten av smarte byer, gjennomelektroniske biler, nye medisisnke teknologier osv. For ikke å snakke om den kanskje kraftigste driveren, smartmobilen.

Mye av dette ble forutsagt allerede i 1970. Bare sjekk her

 

Photo by dualdflipflop

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.