I koronaens skygge: Slik vil World Economic Forum og Børge Brende neste år omskape verden i sitt pengebilde

World Economic Forum, WEF i Davos vil bygge en ny verdensorden, og ser den såkalte korona-pandemien som tidenes mulighet for å få til dette. Erna Solbergs tidligere utenriksminister Børge Brende er direktør for forumet. WEFs grunnlegger og toppsjef Klaus Schwab legger i videoen over ikke skjul på at Solbergs «vaksinebabyer» GAVI og CEPI er helt sentrale for å få etablert denne nye verdensorden.

Videoen MÅ sees! Her vises, med videobevis hva Erna Solberg og hennes venner bruker koronakrisen til. Kan vi anta også hvorfor intet annet enn vaksiner synes å bli akseptert behandling for korona? Hvordan kan vi ha tillit til våre ledere etter dette?

Alle bør også lese denne artikkelen, om Schwab og hans visjon for verden. En visjon til forveksling lik fascismens drøm om globalt «korporokrati» og fritt for frie demokrati.  En verden fullstendig styrt av globale selskapers inntjeningskrav.

En verden der teknologi overtar for menneskelighet. Teknologi eid og kontrollert av hvem?

En verden der man nok fortsatt vil snakke som om demokrati finnes. Men dette blir selvfølgelig bare Orwellsk «Newspeak» i en verden der selv menneskers tanker kan styres digitalt.

Visjonen til Schwab viser, om en innpakket i vakrfe ord, derfor en verden der Mammon blir en eksklusiv gud for de få, mens alle vi andre i praksis blir digitale slaver der selv våre tanker styres digitalt.

Schwabs og dermed WEFs drømmer er så umenneskelig skremmende og dystopiske at fantasien for de fleste ikke vil strekke til, uansett hvor pen ordmessig innpakning hans visjon får.

Legg merke til alt som ikke sies, om eksempelvis hvilke erfaringer verdenshistorien har gitt oss om jag maktog og grådighet. At teknologi skal løse dette må man etter mitt syn være svært naiv for å tro.

Hvilken makt får de som eier datanettverkene? Behøver vi å se lenger enn til hva Facebook, Google, YouTube og Twitter nå gjør for å få en forutanelse om det?

Hva om disse også kunne kontrolle våre tanker, styre oss dit de vil? Mange mener jo at spesielt Facebook langt på vei allerede er der.

Men Schwab fremstår samtidig som en realist og ser kun mediepropaganda etc. som sin mulighet til å virkeliggjøre sine ekstremglobalistiske drømmer. Han og WEF må minimere folks motstand. Mediene blir og er derfor et ekstremt viktig verktøy for å virkeliggjøre visjonen.

Våkner verdens folk og ser dette Har ikke Schwab og hans næringsliv- og politiske venner i WEF en sjanse.

Så ille det enn her, dette er ingen konspirasjonsteori.  Alt man behøver å gjøre er å se på mannen uttalelser i videon over og andre steder, samt lese hans bøker. Før man tenker litt selv, gjennom naturlige og til  dels åpenbare konsekvenser av hva han drømmer om. Noe journalisten James Corbett har gjort. Denne siden, med tilhørende video er interessant og avklarende.

Neste år er planen for oppstart av Schwab og WEFs «Great Reset». Full av vakre ord, men til forveksling lik ordrene i FN og Erna Solbergs Agenda 2030. Men hva er det som ikke står der? Hvorfor skal vi tro at makten vil gi den frivillig fra seg? Hvem tror de vil det?

Står vi sammen for menneskeheten, eller skal den pengesterke eliten få fri vei til å etablere SIN verdenorden?

Deres løsning skal komme på bordet innen sommeren neste år.

Er du klar for det som kommer?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.