Ronald Bernard fant en vei ut av den globale elitens perverse grep

Videoen som ligger i bunnen av denne artikkelen, er en viktig video å få med seg i denne tiden. Ronald Bernard har vært en del av ‘den perverse eliten’, eller ‘sumpen’ om du vil. Her forteller han om sitt liv, hvordan han ble en del av det og hvordan han til slutt kom seg ut.

Her serveres selve ‘oppskriften’ på hvordan vårt ubevisste, dualistiske samfunn produserer mørke og hat. Denne forståelsen er utrolig viktig å forstå og integrere, når vi skal til med å bygge det nye, etter at dette kaoset har lagt seg. Nesten ingen forstår det, fordi ‘mainstream’ forståelse er dualistisk, det er meg og de andre, oss og de andre, aldri vi.
Når vi forstår hva som skaper ondskap, kan vi ikke lenger fortsette å leve dualistisk. Det kan selvfølgelig ikke forstås fullstendig gjennom vårt begrensede sinn, men det er en begynnelse, et skritt på veien mot å integrere større åndelighet og en mer avansert spirituell forståelse.
 
For vi er på vei mot å skape en ny og fri menneskehet. Når vi forstår hva som skaper ‘lenker’ (dualitet), skjønner vi også hva som skaper ‘frihet’. Og det er først når vi setter oss selv fullstendig fri, at vi virkelig får oppleve ubetinget kjærlighet og bli hele i oss selv, slik også Bernard tidligere har snakket om.
 
Livet utspiller seg gjennom naturlige sykluser, etter død, følger fødsel, etter fødsel følger død. Akkurat nå er vi midt i en dødsprosess, eller vi kan også si at vi er i begynnelsen av en ny fødsel. Som alltid bringer fødsel smerte og en overgang til noe annet, noe vi ikke kjenner, noe helt nytt. Og selv om det nå utspiller seg et kaos vi aldri før har sett, så ligger det også en orden i dette kaos. Vi ser det bare ikke enda, fordi det ikke er materialisert.

Det er et paradoks egentlig, men like fullt en sannhet, at vi utvikler oss gjennom tyngde og smerte. Livshistorien til Ronald Bernard er et godt eksempel på dette, og jeg her helt sikker på at mange av dere nikker gjenkjennende til disse tingene. Aldri var vi noengang ‘tapere’, vi var og er fremdeles på vei gjennom en lang Guddomelige fødselskanal. Ronald Bernard, deler dyp innsikt om menneskets betingede tilstand og hvordan denne tilstand (programmering) opprettholder status quo og fortsetter å skape lidelse.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.