Trump: – Dette kan bli siste gang dere ser meg på en stund

Det synes virkelig å tette seg til, både i USA og andre steder nå. Trump legger ikke skjul på at han befinner seg i stor fare. Han kan derfor bli borte fra offentligheten en stund. Det kan være interne årsaker som er grunnen, eller at det nærmer seg krig med Kina.

For dem av oss som har fulgt med gjennom de siste års geopolitiske stormer er det nesten overraskende at dette ikke har skjedd før. Motstanden Trump har møtt har vært mer enn enorm, selv om dette heller ikke overrasker tatt i betrakting at mannen så til de grader på det kraftigste utfordrer og endrer en hel verden. Men det har ikke bare vært en politisk motstand med ord. Det er ingen stor hemmelighet at mannen har levd i livsfare lengre enn noen kan forestille seg.

Husk hva som skjedde John F. Kennedy og hva som skjedde Ronald Reagan, for bare å nevne to presidenter etter Den Annen Verdenskrig som begge ble skutt.

Om noen tror dette kun var tilfeldige drapsmenn bør de se seg om en gang til. John Hinckley jr., som skjøt Reagan, var f.eks sønnen til forretningspartneren til Reagans rival George Bush, Jack Hinckley. For ikke å snakke om at han var kompisen til Neil Bush, Bush sr sin ene sønn.

John F. Kennedy truet CIA med oppløsning og ikke minst startet han trykking av gullsikrede dollar i regi av statskassen. Dollar i konkurranse med den i praksis Rotchild-gruppe (Bank of England) eide statsbanken Federal Reserve. Kort tid etter smalt det i Dallas.

Ryktene sier at et drapsteam fra CIA samtidig var i byen, og det samme skal George Bush sr. ha vært. Sistnevnte skal ha stått på lønningslisten til CIA allerede da. Han ble jo senere både CIA-sjef og president, etter Reagan.

Kennedy utfordret som nevnt den daværende amerikanske sentralbanken Federal Reserve ved å starte trykking av en konkurrerende dollar. Reagan planla blant annet jernteppets fall og en rekke økonomiske endringer i verden. Det er ingen hemmelighet at det var et team med topptradere fra Reagan team som gjorde kort prosess med sovjetisk økonomi.

Man utfordrer ikke bankkreftene bak den såkalte liberale verdensorden, nå også kjent som globaliseringen, ustraffet.  Men Donald Trump har gjort det, og det  i vesentlig kraftigere grad enn noen før ham. Trump har gått i rett i strupen på hele systemet, de kongelige i verden inkludert. 29. mars tok han til og med i praksis kontroll over Federal Reserve. Noe han klarte ved en kombinasjon av nasjonalisering av finansmarkedet og å få flyttet en av sine mostanderes sterkeste kort, selskapet Blackrock over på sin side.

Trump har som de fleste vel vet også satt foten ned for landet som skulle bli den nye supermakten, Kina. Et land som skull innføre sitt svært totalitære politiske system verden over. Trumps motstandere er også dypt involvert med Kina, og uroen mellom ham og Kina kan meget også leses som et såkalt proxyoppgjør mellom ham og hans fiender hjemme og i Europa. Kina skulle bli de verdensherskerne, og demokrati og frihet bare en fjern drøm for oss alle. Tegnene på en kommende krig er dessverre temmelig åpenbare nå.

Likeså er tegnene på at Midt-Østen kan bli satt i brann nå stadig mer tydelige. De enorme eksplosjonene i Beirut og eksplosjoner og branner i andre land på omtrent samme tid kan tale sitt tydelige språk. Spesielt når vi ser dem i sammenheng med hva som nylig har skjedd og skjer i Syria, Iran,. Saudi-Arabia og Yemen. Den liberale verdensorden/globalistene gir seg ikke og det gjør heller ikke Trump og hans militære og støttespillere verden over.

Hva som nå vil skje de nærmeste ukene er ikke godt å vite, men personlig mistenker jeg at det amerikanske militæret etter hvert vil ta føderal kontroll i USA. Gitt at krig med Kina kan unngås. Pentagon vil neppe sitte stille og se på at landets deres inntas av Kina eller går inn i en virkelig borgerkrigstilstand. Situasjoner som kan bli utrolig blodige. Den forrige borgerkrigen kostet vanvittig mange menneskeliv. En ny vil neppe bli til å leve med. I særdeleshet ikke med de våpnene amerikanerne nå har tilgjengelige.

Ingen tør vel egentlig en gang tenke på hvordan en krig med Kina vil kunne bli. Men det synes allerede klart at både Russland og India høyst sannsynlig vil havne med Trump, og Japan, Israel og flere andre like så. Vi må virkelig håpe at det vil kjøle de kinesiske generalene nok ned, slik at varm krig unngås. Formelt er det Sør-Kinahavet generalene prøver å ta makten over, men den mulige konflikten har selvfølgelig et vesentlig større bakteppe enn det.

Trump har nå varslet om at noe alvorlig kan skje som gjør at han må ut fra offentlighetens lys. De nærmeste ukene kan bli helt i overkant spennende og avsløre hva han egentlig forsøkte å si.

NB! Uttalelsen fra Trump er etter ca. 1 time og 15 minutter

Photo by Book Catalog

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.