Tidligere politietterforsker avslører pedofilinettverk i Storbritannia

Den tidligere Scotland Yard etterforskeren Jon Wedger forklarer i dette intervjuet hvordan barnehjem og andre offentlige institusjoner, med politiets beskyttelse, forsyner pedofilinettverk bestående av høytstående mennesker i Storbritannia med barn.

Wedgers påstand er at politi og rettsvesen systematisk beskytter politikere, kjendiser og andre maktmennesker involvert i pedofili. En drøy anklage, men han er langt fra den første eller eneste som mener å ha beviser for dette. Hvis vi har med oss i tankene Jimmy Savile  og Sir Edward Heath sakene, og det faktum at ingen av dem ble tiltalt eller dømt for sine påståtte ugjerninger,  er det kanskje ikke så usannsynlig likevel?

At pedofilinettverk blir forsynt med barn fra ulike institusjoner har vi mange eksempler på fra UK og mange andre land, men hvor utbredt og systematisk det er gjenstår å se.

Senatoren Nancy Schaffer varslet om det amerikanske barnevernet (CPS) i sin rapport hvor det framgår at handel med barnevernsbarn er en svært utbredt og lukrativ industri i USA. Schaffer og mannen hennes ble funnet skutt i sitt eget hjem, noe som kanskje bidrar til å styrke teorien om at det foregår noe her som ikke tåler dagens lys.

Photo by irina slutsky

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.