Nyhetsanker avslører: Media har dekket over for Epstein i årevis

Project Veritas har offentliggjort en video der ABCs nyhetsanker Amy Robach forteller at hennes dekning av Epstein-saken bevisst ble holdt tilbake av nyhetskanalen.

Allerede for tre år siden hadde Robach et intervju med en av Epsteins anklagere, Virginia Roberts. Hun hadde ifølge Robach levd i skjul i 12 år, men lot seg etter mye overtalelse intervjue og kunne dessuten understøtte påstandene sine med bildebeviser og bekreftelser fra andre involverte jenter.

En skulle jo tro et eksklusivt intervju med en av hovedpersonene i en stor sak som dette vile fått enhver nyhetsredaktør til å rydde plass i sendeskjemaet, men tvert i mot har hun blitt møtt med blank avvisning og motatt flere trusler fra Epsteins advokat Alan Dershowits og Buckingham Palace forteller nyhetsankeret.

Så det neste spørsmålet blir da; hvem i ABC beordret saken stoppet og hvem skulle beskyttes fra avsløringene?

Photo by alistairmcmillan

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.