Venstres Raja angriper SP og Rødt for at de vil forsvare norsk selvstyre

– Senterpartiets og Rødts motstand mot denne regelendringen er rett og slett fordummende tull fra disse Europa-skeptikerne, sier Abid Raja (V) til ABC Nyheter.

Med dette har vel Venstres normalt sett meget dyktige mann vist at Venstre og regjeringen har 0 forståelse for hva nasjonsbygging og nasjonal identitet handler om. De har 0 forståelse for hvorfor man ikke «skal selge sitt land». For hva annet er det han og regjeringen gjør når de tydeligvis mener det både er godt og viktig for norske arbeidsplasser at vi avgir norsk suverenitet til Brüssel for kanskje å få solgt noe mer til EU «på konkursens rand«?

Har han ikke fått med seg konsekvensene av f.eks fri arbeidsflyt i ett EU-marked? Hva betyr denne for norske arbeidsplassers lønninger?

Raja viser til ett poeng som selv vi motstandere må gi ham rett i, og det er at Tjenestedirektivet gjør at markedet blir likt for både EU og EØS land. Men er det god nok grunn til å gi EU-kommisjonen styringsrett i landet der folket 2 ganger har sagt NEI til EU?

Er dette Venstres syn på demokratiet? Er demokratiet til salgs for Venstrefolk? Er Norge til salgs?

Kanskje Venstre bør spørre seg slev om hvorfor velgerne ikke vil ha dem lenger? Meningsmålingene taler vel sitt tydelige språk når vi ser Venstres nedgang og Senterpartiets økning?

Retorikken med 600.000 arbeidsplasser som kan settes i spill om EØS avtalen røres kan Raja for øvrig spare seg for. Den blir etter mitt syn bare grenseløst dum for et energi- og fiskeksporterende land som Norge.

Kilde: Abid Raja: – Uforståelig angrep fra Sp og Rødt på meldeplikt til EU | ABC Nyheter

En kommentar om “Venstres Raja angriper SP og Rødt for at de vil forsvare norsk selvstyre”

  1. Venstre burde vært ute av politikken engang for alltid nå ,det er bare uudukelige politikere der nå .Skal dette partiet få kjøre landet i uføre mer enn det er blitt gjort nå ,De skulle aldri sittet i regjering .Galskap ,At ikke de skjønner det selv er en gåte , men nå har de fått malt noe de ikke skulle fått .

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.