Den uhyggelige sannheten om Europas Forente Stater?

Fra mellomstatlig samarbeidsprosjekt har EU gått mot å bli en føderal superstat. Frarøvingen av nasjonal sjølråderett har skjedd bak ryggen til velgerne og i strid med folkeviljen.

Dette er begynnelsen på en svært god artikkel, skrevet av leder av Nei til EU i Buskerud, Olav Boye. Artikkelen er snart 4 måneder gammel, men etter min oppfatning kanskje den enkleste og viktigste jeg så langt har lest om hva EU egentlig nå er.

Artikkelen må etter min oppfatning leses av ALLE som ser hvordan Stortingets flertall gradvis omgjør bygget på Løvebakken til EUs forlengede arm i det som innen 2025 skal bli Europas Forente Stater.

Et Europas Forente Stater som stadig mer tyder på vil ha et nazistisk fundament. Uansett hvor skjult det tilsynelatende vil være.

Den tidligere BBC journalisten Tony Gosling med flere har gravd opp ekstremt skremmende informasjon om hvordan EU egentlig startet, basert på planer fra 1943. Men vurder informasjonen selv. Jeg bare gjengir essensen i hva som finnes på nettet. Denne filmen er bare en kilde. Det finnes masse bøker og dokumenter tilgjengelig også. Men filmen kan være et bra sted å begynne.

Men før du gjør noe annet, studer artikkelen til Olav Boye og se deretter igjennom hva Stortingets flertall har vedtatt når det gjelder EU tilpasning. Jo mer informasjon jeg finner, jo mer uhyggelig opplever jeg at det blir.

Kilde: En folkebevegelse mot Europas Forente Stater – Radikal Portal

2 kommentarer om “Den uhyggelige sannheten om Europas Forente Stater?”

  1. Da EU ble opprettet av tyskerne så hadde jeg en sterk følelse av at istedenfor krig så ville de med hjelp av økonomi samle Europa til ett rike ! Er det ikke det de holder på med ? Overta makten i alle land ?

    Svar
  2. Når skal vi lære? All tidligere forsøk på imperiebygging har endt med blodbad og parallellene til Hitlers forsøk på imperiebygging blir flere og flere. Da som nå så er det England som står imot først.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.