Presidential candidate Ron Paul warns against enabling a future US dictator

Dr. Paul points out how Obama administration flout the law when it comes to congressional support for the war participation in Libya. He points out how an American president without congressional approval can give orders to the deaths of both foreign and U.S. citizens, engage in secret military tribunals, engage in torture, without normal legal process, enforce  indefinite detention withouty due proess, order search and seizures without judicial approval, ignore the 60-day rule concerning information to Congress about ongoing war and/or military operations, continue the abuses implicit in the Patriot Act, start war on his own and treat all Americans as if they were terrorists.

Next president?
This is a very strong message from one of Ronald Reagan’s favorites. Dr. Paul has for 30 years been a lonely ruider in the U.S. Congress, and consistently voted according to his conviction. Formally, he is Republican, but definitely not one of the system. Some believes that he will the next U.S. president, because of him being in  charge of the fight against today’s financial system and the privately owned Federal Reserve. One new and very pervasive financial system is on its way, and not many of the people knowing this gives much of a chance for the top politicians of today in this new system. This makes it even more interesting to follow this as somewhat aging and very traditionally conservative, but nonetheless very vital Congressman from Texas.

Photo by Gage Skidmore

4 kommentarer om “Presidential candidate Ron Paul warns against enabling a future US dictator”

 1. Til å være blandt de mest klart-talende politikerne i USA får han lite oppmerksomhet. Det blir nok for sterkt for de fleste.

  Svar
 2. Jeg støttet Ron Paul sålangt jeg hadde råd under nominasjonsvalgkampen i 2008. Kun amerikanske stat5rsborgere kan gi direkte bidrag til kandidatene. Men tilhengerne hans arrangerte en lang rekke støttearrangementer, som de samlet penger til via PayPal/Chipin, hvor alle kan bidra. Jeg så nylig at han visstnok er en frimurer av 33. grad. På linje med de fleste i det amerikanske maktapparatets eliter. Og det gjorde meg betenkt. Men fyren lyser troverdighet, så jeg velger å tro han er hel ved inntil det motsatte kan bevises.

  Svar
  • Jeg vil heller ikke dømme ham, ennå Trond. Men jeg tenker selvfølgelig på det dialektiske prinsipp. At man støtter og kontrollerer begge sider. Og jeg tenker på at mannen har klart seg gjennom 30 år i Kongressen. En helt «løs kanon» ville aldri fått muligheten til det.

   Svar
   • Nettopp!
    Og du blir ikke invitert til the scottish rite og 33. grad frimurerlosjen, om ikke de mektigste i USAs maktkeliter, har anbefalt deg og gått god for deg, om jeg har forstått riktig. Og akkurat det gjør meg ganske «uneasy» hva Ron Paul angår. Men det finnes jo ingen bedre alternativ.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.