Forbudt å dyrke mat i Michigan

 

Det begynner å bli stadig flere spørsmålstegn, globalt når det gjelder den angivelige koronapandemien. Sist ut er nå staten Michigan, som nå har forbudt salg av frø, slik at folk kan få dyrket egen mat.

Folk holdes inne, og det kan være utfordrende nok å bare komme seg ut for å kjøpe mat. Spesielt i et land hvor hyllene inniblant også blir tomme. Da bør man vel kunne dyrke sin egen mat og ikke plage noen? Men neida, guvernøren i Michigan har erklært at frø ikke er et essensielt produkt og det derfor heller ikke lov i dagens situasjon å selge det.

Som man vil se på videoen er hyllene hos den gigantiske supermarkedkjeden Walmart og andre fulle av frø, men foran henger et skilt som forbyr folk å ta dem.

Nok en gang så er dette USA. Vi er i Norge. Men kan ånden bli den samme her også? Hva er det som skjer med verden nå?

Oppdatering: Etter at denne lile saken ble publisert har den samme guvernøren nå også innført forbud  mot hjemmeundervisning av statens elever, samtidig som skolene har blitt stengt grunnet corona! Hva blir det neste? Forbud mot å selge mat også?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.