En mulighet til å sikre privatøkonomien

Dette er den første av flere videoer man kan abonnere gratis på med råd for å sikre privatøkonomien i en vanskelig tid. En ting er Corona. Men vi har også en solid global finanskrise på toppen av dette.

Jeg har personlig valgt å abonnere på og følge disse videoene, fordi jeg vet at det er smarte folk som lager dem. Fremtidsrettede folk som satser på reelle verdier, ikke «papiralkymi». Ved å trykke «subscribe» på deres YouTube kanal får jeg oversikt over nye videoer som kommer. De har når det skriver laget tre. Dsse kan du også få se da.

Om det er noe som er viktig i den tiden vi nå lever så er det på holde pengene unna alt som ikke er håndfaste verdier. Disse videoene tror jeg representerer fremtiden. Ingenting i denne verden vil lenger bli som det var for bare få uker siden.

Corona og oljepriskrig stikker nå også hull på den globale gjeldboblen og tidens finanskrasj er over oss. Det neste jeg er forberedt på er at globale storbanker som Deutsche Bank m.fl. går over ende, og med dem EU som vi kjenner det.

Men det er ingen grunn til å få panikk, bare man tar ansvar for eget liv og vi for hverandre. Disse videoene synes i så måte å være et bra sted å starte. Laget som de er for en tid som nå.

NB! Det kan være lurt å laste ned videoene til din maskin. Vi må være forberedt på Internett kan bli borte i flere dager i den stormen som pågår nå. Da kan man se på videoene uansett, og gjøre de grep man tenker er lurt når nettet kommer tilbake.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.