Internett kan bli borte for en tid

Korona, global olje- og fullstendig finanskrise, Pentagon varsles om at presidentansvaret kan bli deres en stund. Verden er i enormt store problemer og det mer enn antydes at bl.a.  Internett kan bli borte for en tid.

Jeg vet at påstand om at svarte dataskjermer er på vei høres meget spekulativt ut og det finnes ingenting utover fare for overbelastning av nettet som formelt varsler om at dette er på gang. Men det er mange indikasjoner. Spesielt etter at ordren kom om at USAs militære må forberede seg på å sikre «kontinuitet i regjeringen» kan alt skje. En ordre som tilhører en krigstid. Og en ordre som tydeliggjøres av stadig mer i hva vi ser på verdensarenaen og i USA.

Hvem kan f.eks. utelukke at det vil være historiens største globale arrestasjonsbølge som blir gjennomført, uten at det blir nevneverdig medielys på dette? Trump har varslet at dette ville komme før  eller senere. Han gikk jo til valg på å «rense sumpen» i Washington, noe som har gått globalt etter at Russland ble trukket inn i dette.

Da snakker vi i så fall om en arrestestasjonbølge som medføre at mange kjente navn kan havne innefor gitteret. Folk med normalt sett stor makt og som kan skape stor uro om folk gjøres oppmerksom på dette mens det skjer, Faktisk er det grunn til å tro at mange kjente fra Hollyood og TV verden allerede er tatt.  Nettstedet Califoniaarrests.org viser kjente folk som Tom Hanks (virkelig navn Thomas Jeffrey Hanks) og talkshow stjerner som Ellen DeGeneres og Jimmie (James Christopher) Fallon på sine lister. Folk som angivelig har sittet eller sitter i koronakarantene. Et nær perfekt cover for sannheten? Hvor mange andre gjelder det samme for?

Kanskje bør det være til ettertanke at en prosentmessig så stor andel av et reellt sett lite antall globale kjendiser nå slås ut av korona? Hvorfor?

Mest sannsynlig, om Internett forsvinner en tid, er at nettet «kneler av overbelasting» i en coronatid. Noe som opplagt også er en reell fare.

Men det sies også mange steder nå at arrestasjoner i Hollywood m.m. bare er begynnelsen på en historisk «opprydding» i en verden der pedofili, korrupsjon, krig og drap har fått pågå nær sagt ustraffet i uhyggelig lang tid, bare man er en del av den eliten som har styrt verden de de siste mer enn 100 år.

Et resultat har også vært at land etter land har havnet i bunnløs gjeld. Noe som nå betyr at verden er i en gjeldssituasjon som aldri kan betales. Det globale finanssystemet er derfor fullstendig ødelagt, og har en god stund nå blitt holdt i live av vill pengetrykking som har gått til å blåse opp en global aksjeboble verden neppe har  sett maken til. Hva den boblen vil medføre for det norske Oljefondet, som er politisk pålagt å ha 70% av sin formue i aksjer, når den sprekker tør jeg ikke tenke på.

Dette penge- og grådighetsspillet kunne ikke og kommer ikke til å fortsette. Militæret i USA og antagelig i mange andre vestlige land skal i svært lang tid ha forberedt en storstilt opprydding av galskapen. I motsetning til hva mange tror hater alle som har vært i krig alt hva krigen står for. Seriøse militære ledere, og dem er det heldigvis fortsatt svært mange av. ønsker seg en verden der militæret sikrer fred, ikke krig.

Alt taler for at det ikke var vestlige militære som kom med koronaviruset, men like mye taler for at de hadde oppdaget at det kunne være på vei. At det ville bli nålen som stikker hull på den globale gjeldsballongen. Korona ble derfor også «startskuddet» for hva som hadde vært planlagt så lenge, fordi befolkingen i stor grad vil være sikret mot fare ved at de holder seg innendørs og er i mer eller mindre streng karantene.

Med utgangspunkt i USA antydes opp til ti dages stenging av Internett og medievirksomhet. Noe som vil være det tryggeste for alle. Vi må forberede oss på at det kan komme her også, om ryktene, som har utgangspunkt i blant andre den amerikanske Qanon bevegelsen er sanne,. Man skal være ganske blind og låst for ikke å se at Qanon er en reell kilde til mye av det som skjer etter at det har blitt varselet på Qanons side.  Qanon sies å være et projekt i regi av militær etteretning i USA.

Målet skal ikke være militærkupp, men opprydding av pedofili, korrupsjon, globale bankers plyndring av nasjoner og annet som har ødelagt verden.

En kort periode kan det nok bli militært styre i noen nasjoner. I USA har de allerede blitt advart. General Terrence J. O’Shaughnessy skal i så fall være mannen som vil lede landet til president Trump igjen kan komme tilbake. Trump er ikke generalenes problem. Det er det mange store banker og korporasjoners ledere som er, i tillegg til store deler av Hollywood og annet. Det skal etter sigende være nær 150.000 arrestordrer som venter på å bli åpnet.

NB! Så lenge nettet er oppe vil State of Globe følge utviklingen så tett vi kan. Last ned så mye du kan av hva som er interessant for deg på nett. Så kan du jobbe med det i dagene nettetet eventuelt er nede. Ingen vet noe sikkert. Men vi blr være forberedt og unngå å bli redde. Ingen grunn til frykt så lenge man forbereder seg.

4 kommentarer om “Internett kan bli borte for en tid”

    • En blanding av nett og private kontakter på mange nivåer i mange land (spesielt i USA), samt mer enn 10 år med research som gjør at jeg har en viss mulighet til åp se hvilke nettsteder o.l. som over år leverer tull eller sannhet. Som du vil se av teksten er det ikke 100% sikkert, annet enn at USA’s militære for flere uker har fått ordren om å forberede seg på/være klar tilovertakelse av makten (kilde: Newsweek), om nødvendig. Dette er i så fall en krigsordre. Men all info sannsynliggjør ting så mye at jeg valgte å stille meg selv til for hugg for å varsle, slik at ingen som har lest der jeg skrev behøver å få panikk av skjermer som blir mørke, uten noen forklaring.

      Svar
    • Et meget relevant spørsmål. Har faktisk jobbet mye med å finne det ut, også f. Personlig tror jeg ikke han er hverken frelser eller antikrist. Han er kun en mann med med mange støttespillerer som ønsker å bli husket som mannen som gjorde verden til et fredligere sted. Det er en positiv plass i historien han vil ha.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.