USAs militære forberedes på å måtte ta presidentmakten

For første gang i USAs moderne historie har Forsvarsdepartementet fått ordre om å sikre «kontinuitet i regjeringen», som svar på Covid-19-pandemien. I praksis betyr dette at de kan måtte ta presidentmakten.

Det er det profesjonelle «møtestedet» for etterretningfolk og andre i deres sfære, nettstedet Intelnews.org som forteller dette.

Ingen må være i tvil om at en slik ordre er ekstremt alvorlig.

Vi skal passe oss vel for å komme med påstander innpakket som sannhet her, men det er svært vanskelig å tro at Covid-19 alene er grunn nok til en så ekstremt alvorlig ordre.

Vel kan president Trump både få corona-smitte og dø. men da trer vise-presidenten inn. Dør også han trer lederen for Kongressen inn, osv.. Slike forhold er det meget klare retningslinjer for.

Ordren som nå er gitt antyder noe helt annet. Dette er en slik ordre som normalt sett kun blir sett i forbindelse med krig. En krig der hele det sivile maktapparatet blir slått ut.

At en slik ordre har blitt gitt mer enn tyder på at et fryktelig alvorlig internt oppgjør i USA kan være på gang, Trumps kamp mot dypstaten har pågått siden lenge før han ble president og den må før eller senere komme til sin avslutning. At dette skjer nå er vesentlig mer sannsynlig enn at en annen nasjon forsøker å angripe landet. Noe som ville være rent selvmord. Både for dem selv og planeten vi bor på.

Derfor er det vanskelig å lese denne ordren, som i ytterste konsekvens åpner for militær maktovertakelse i USA, på noe annet vis enn at militæret nå er på Donald Trump sin side, og at det snart vil smelle der. Trumps endelige oppgjør med motstanderne vil finne sted.

Vi må virkelig håpe at dette vil skje på ordnet vis.

Kilde: US military given ‘continuity of government’ standby orders for COVID-19 pandemic | intelNews.org

3 kommentarer om “USAs militære forberedes på å måtte ta presidentmakten”

    • Det var mitt poeng også med å publisere dette. Corona er ille nok, men både logikk og rapporter fra USA over lang tid np peker på at enda er alvorlige tingv er på gang, Store troppeforflytninger internt i USA er et tegn .. et annet er at mange soldater måtte reise hjem fra Europa. Min gjetning er at det virkelig store oppgjøret mellom Trump og «sumpen» (les: Federal Reserve) er i gang.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.