Slik manipuleres og kontrolleres vi

Selv om jeg alltid vil advare mot å ta alt i videoer på YouTube for god fisk er temaet i denne videoen så viktig at det ikke kan overvurderes. Derfor anbefales den på det sterkeste. Videoen handler om instituttet som utvikler teknikkene som gjør at verdens folk tror hva makten vil.

Vi har akkurat startet på året knapt noen vil komme til å glemme. Et år hvor reell kunnskap om verden rundt oss og om hvordan vi blir kontrollert av dem som sitter på toppen av denne verdens næringspyramide vil bli viktigere enn noengang. Kunnskap om Tavistock og hva de holder på med vil da bli helt grunnleggende for å kunne forstå hva som skjer. Forstår man vil heller ikke frykt bli et problem. Mediene vil kunne si hva de vil uten at frykten tar noen av oss.

Det finnes masse annen informasjon også om Tavistock. Sjekk gjerne her, her og her.

Fortsatt Godt Nytt År!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.