Unntakstilstand i USA er varslet

Kommentaren og tittelen over, som du her får lese er kun en kvalifisert spekulasjon, basert på mange års research på nett, i medier, bøker og blant menneskelige kilder rundt i verden. Les den som den slik. Mye tyder på at det mest dramatiske kommer før sommeren.

Basert på ovenstående er det god grunn til å tro at man skal ta videoen over her meget alvorlig. Mannen på videoen er for meg helt ukjent, men at vi kan være nær unntakstilstand i USA er mer enn sannsynlig.

Det spekuleres andre også på at nedstengningen en av offentlige kontorer i USA egentlig handler om forberedelsene til unntakstilstanden, som i praksis vil være at generaler i en overgangsperiode overtar styringen av USA og de omlag 60.000 lukkede tiltalebeslutningene som mange har ventet så lenge vil bli åpnet. Vi vil etter sigende få se militære domstoler dømme mange kjente folk for til dels meget alvorlige forhold, i henhold til kriselover som USA har hatt i mange år.

Bunnlinjen for alt er at det vil være det endelige oppgjøret Federal Reserve systemet og de globale selskapenes indirekte korrupsjonsstyring av USA vil bli vitne til. Om dette skjer vil det opplagt påvirke hele verden, i betydelig grad.

Spesielt det globale finansystemet, som selv G-20 åpent snakker om må bli resatt. Dagens system er fullstendig ødelagt. Hva det vil bety for Norge kan vi vel bare fantasere om, siden et resatt system vil nullstille alt annet enn realverdier og gjeld.

Det mannen i videoen sier om Bush sr. mistenker jeg også kan være korrekt, men der tror jeg vi alle bør vente med å ha sterke meninger. Jeg har sett dokumenter som viser at hemmelige storjuryer lenge har jobbet med de ovenfor nevnte skjulte tiltalebeslutningene, og det er sannsynlig at folk som John McCain og Bush sr. var blant toppene blant disse beslutningene.

2019 kan bli et år ingen oss vil glemme. Men om alt går bra kan det også bli året som innleder en lang og global periode med fred. Det er i all hovedsak  krigsprofitørene som nå møter motstand de ikke en gang har kunnet fantasere om muligheten for.

Avslutningvis noen ord om Qanon kilden, som står bak det meste av den offentlige informasjonen. CNN artikkelen her er også interessant. Jeg er oppmerksom på Qanon, og ser at det ofte kommer ting der som senere er korrekt. Bruker den uansett sjelden, men når den samsvarer med mye annet reagerer jeg. Mistenker at journalisten Jerome Corsi og Michael Salla, som skrev om Qanon over her kan ha rett om kilden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.