Fikk takk og kontante gaver fra bankens Automatiske TakkeMaskin

ATM er den engelske betegnelsen for minibank.

I 2014, samme år som undertegnede startet det som skulle bli JA til kontanter, ville den kanadiske banken TD gi sine kunder en takk og noe utvalgte og ekstra spesielle kunder en virkelig spesiell takk. Disse kundene var ikke rike eller på annet vis noen som hadde gitt banken store inntekter. Men de hadde vært lojale og gode kunder, og banken ville gi noe tilbake.

Derfor omprogrammerte de noen av sine minibanker til Automatiske  TakkeMaskiner. Selv om dette selvfølgelig var et reklamestunt i regi av bankens markedsavdeling skal man etter mitt syn være både kynisk og hårdhjertet for ikke glede seg over videoen over, som ble laget i denne også svært så kontanter-vennlige sakens anledning. Her har andre banker virkelig mye å lære!

Dagbladet brakte denne saken til Norge i 2014.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.