Har EU tilpasning blitt viktigere enn terrorsikring?

– Selvfølgelig skulle Stortinget blitt informert om dette, sier Dag Terje Andersen (Ap) om at Politidirektoratet ikke har gjennomført pålagte risiko- og sårbarhetsanalyser. Dette kan vi lese i Aftenposten.

Mandag starter via en høring oppgjøret med regjeringen etter den kraftige kritikken regjeringen har fått for sitt manglende fokus på terrorsikring m.m.. En kritikk som opprinnelig kommer den tidligere Høyre-politikeren og finansministeren, nå riksrevisor Per-Kristian Foss.

Hva skal en som har fulgt de siste par årenes voldsomme og utvilsomt tid. og ressurskrevende EU-tilpasning i regi av regjeringen Solberg si om dette? En tilpasning fullstendig på tvers av både hva det norske folk mener og hva Grunnloven sier.

Poenger som synes å ha spilt liten eller ingen rolle for regjeringen og Stortingets flertall. De slipper EU-byråkratiet mer og mer inn i Stortingets innerste kroker, mens riksrevisorens rapport og annen info som pressen graver opp mer enn antyder en meget slett jobb med å sikre Norge og dets innbyggere for trusler utenfra.

Det sies at der hjertet er der er også oppmerksomheten. Om hjertet er i EU, kommer det norske folkets vilje og sikkerhetsbehov i beste fall i annen rekke?

Kilde: Opposisjonen varsler oppgjør: Stortinget skulle blitt informert om manglende terroranalyser – Aftenposten

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.