Sjekk hva denne sovjetiske avhopperen sa i 1984, og se rundt deg nå

Sjekk hva denne sovjetiske avhopperen sa i 1984, og se rundt deg nå. 

Når dette er sagt er sagt er ikke Putins Russland det samme som Sovjetunionen var. Dette er det meget viktig å være klar over.

Men Sovjetunionens KGB og GRU, som alle andre store lands etterretningstjenester la planer og etablerte prosjekter med svært lange tidslinjer. Det er overhodet ikke overraskende at det som fortelles i 1984 nå i så stor grad har blitt en realitet. Folk ble plassert ut, som unge, lokale borgere, for å kunne innta sentrale samfunnsposisjoner kanskje mange år senere. Skulle man få kontroll i USA var dette eneste måten.

Skape «fienden innenfra» kunne lykkes for en som ville stoppe USA som sin rival og fiende. Direkte krig og invasjon kunne bare glemmes. Til det var og er militæret for sterkt, og befolkningen er i tillegg «væpnet til tennene».  Derfor bledet  å skaffe seg mange såkalte hvilende agenter som mulig helt sentralt for sovjetrusserne, og utvilsomt også for kineserne. Selv om videoen ikke egentlig handler om dem.

Et navn vi bør være forberedt på vil bli avslørt i overskuelig fremtid er Obamas CIA sjef, John Brennan. Det er mye i hans historie som peker i sovjetrussisk retning. Obama selv ryktes det også var en «plante» fra gamle Sovjetunionen. Mye tyder faktisk på at store deler av hva vi i dag kjenner som USAs Demokratiske parti ble infiltrert, både av Sovjet og Kina. At dagens dypstat i USA egentlig er resultat av mange tiårs arbeid i regi av sovjetisk og kinesisks etteretning.

Hvordan er situasjonen i Norge?

Se videoen og gjør deg opp dine egne tanker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.