Møt mannen som vil kontrollere verden?

Få mennesker har fått mer omtale globalt og her på State of Globe nå i koronatiden enn Bill Gates, mannen som synes å mene at patenterte vaksiner og patentert genmamipulert mat er løsningen på «alle» verdens problemer.

Det er neppe noen overdrivelse å si at nettstedet «Corbett News» er et av de mest seriøse alternative og analytiske nettstedene State of Globe vet om. De tre foregående filmene «Corbett News» laget om Bill Gates var forbilledlige filmer, om dataprogrammereren som ble verden rikeste mann via selskapet, Microsoft, startet av ham og den daværende vennen Paul Allen. Filmer om mannen som nå i praksis kontrollerer det vesentlige av verdens helsestell. Et helsestell som i stor grad har blitt privatisert eller overlatt til NGOer, globalt sett.

Når jeg sier privatisert eller kontrollert mener jeg ikke nødvendigvis dette i tradisjonell og bokstavelig betydning.

La oss ta farmasøytisk industri og deres makt over verdens nasjonale helsestell, i Norge representert ved Folkehelseinstituttet, FHI og Legemiddelverket.

Selv om verdens historisk sett viktigste aktør innen farmasøytisk industri, familien Rockefeller i 1929 finansierte oppstart av Folkehelseinstituttet via familiens stiftelse kontrollerer de selvfølgelig ikke FHI i dag. Formelt ble alle koblinger brutt i 2002 da vi i realiteten fikk et helt nytt og aktivitesmessig utvidet Folkehelseinstitutt.

Men det er stor forskjell på formell kontroll og reell kontroll, noe Bill Gates og stiftelsen han har med kona sannsynligvis er verdens dyktigste til å forstå. Les mellom linjene og se alt hva de ikke skriver på sitt websted. Om ting som de gjør, eller som klare indisier viser at de antagelig gjør. Se hvordan de i praksis argumenterer for at naturen selv bør patenteres, av dem. Jeg tenker blant annet på Gates’ sitt eierskap i kjemiselskapet Bayer, og dermed Monsanto. Verdens viktigste aktør innen genmanipulering av mat. Utenom vakre ord, hva annet er genmanipulering av mat for noe annet enn mulighet til å ta patent på og dermed ekstra betaling for det som naturen i en normal verden tilbyr gratis?

Tilbake til FHI. Om vi nok en gang bruker dem som eksempel.

I 73 år fikk ønskene til farmasigiganten Rockefeller prege det daværende Folkehelseinstuttet. Statens helsebudsjetter ble laget i henhold til de samme ideene og Rockefellers farmasøytiske univers blomstret mer og mer. De en million oljekronene som ble gitt (les: investert) til den norske stat (FHI) av Rockefeller Stiftelsen i 1929 ble tidenes investering. Jeg skriver oljekroner siden det jo var olje Rockefeller bygget sin rikdom på.

Familien satset ikke bare i Norge. Helsestellet i store deler av den industrielle verden ble investert i på samme måte som i Norge, selvfølgelig under dekke av filantropi.. Et skolemedisinsk narrativ ble bygget, og Rockefeller og deres venner i farmasøytisk industri fikk enorme sugerør inn i nesten alle statstkasser, verden over. At FHI etter 2002 ikke lenger hadde noe formelt med Rockefeller å gjøre spilte jo ingen rolle. Det skolemedisinske narrativet var allerede etablert og hadde festet seg, med «superlim». For å si det svært tabloid: «Folkehelse=våre patenterte kjemiske løsninger, hilsen Rockefeller».

Når dette er sagt sier jeg ikke at farmasøytisk industri bare har kommet med «Lurium». De har selvfølgelig kommet med mye viktig, ellers hadde de kikke kunnet bygge med det megainnbringende narrativet som har gitt dem sugerørene inn i verdens statskasser . Med de har samtidig fått etablert et systemet og et narrativ som gjør at de i dag kan påstås å kontrollere verden. Bare se på problemene vi har hatt en stund når det gjelder medisiner som vi går tomme for. Se hva som skjer fordi Kina ikke lenger kan levere, osv. Verden har blitt helt avhengige av Rockefeller og vennenes farmaindustri. Om ikke avhengighet og kontroll er «siamesiske tvillinger», hva er de da?

Hvilket leder oss tilbake til Bill Gates, som åpenbart nå er front for det samme skolemedisinske kartellet. Et kartell som begynte å miste kontroll da Internett tok helt av, og folk begynte å se at det finnes alternativer. Spesielt uroen rundt vaksiner har nok bidradd. Samtidig mistet Rockefeller sin virkelige frontfigur David Rockefeller. En ny generasjon har tatt over. Folk som synes å være vesentlig mindre glade i medielyset enn hva David Rockefeller var.

Samtidig må familiens interesser videreutvikles. Farmasøytisk industri er kun en gren av familiens vanvittige formue. Familien er også kanskje den viktigste aktøren bak klimaindustrien og de synes heller ikke å være så 100% ute av olje som de liker å fortelle. Sjekk gjerne detaljer her.

Du kan finne det meste om Rockefeller, inkludert deres klimaengasjement her.

Kan familien få en bedre og mer forførerisk front enn Bill Gates? En mann som synes å bli rikere og rikere proporsjonalt med hvor mye penger han angivelig gir bort? En mann som åpnet kan si at ingen bør få bevege seg i samfunnet uten å ha tatt vaksine, som vel promoteres av ham? Noe han kan si uten en eneste mediereaksjon, så langt jeg kan se. En mann som fremsnakker alt som kan patenteres (av ham?) og som mener at selv det han mener er overbefolkning i verden skal løses med vaksiner. En mann jeg basert på hans handlinger, historie og uttalelser personlig mistenker drømmer om å skape et eget operativsystem for menneskekroppen. Mannen bak Microsoft Windows vil lage «Human Windows»? Et operativsystem styrt av hvem?

Videoen lar deg bli med «kjent» med denne mannen. En mann som skremmer meg mer og mer. Hvor går grensen for hva han kan finne på?

NB! Bare søk på Bill Gates på forsiden av dette nettstedet så får du opp alle de andre sakene vi også har om ham, inkludert de andre filmene også.

Photo by Galería de ► Bee, like bees! <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.