Hva er det som skjer med det engelske kongehuset?

En relativt fersk video fra London mer enn antyder at Buckingham Palace holder på å stenge. Annen info på nett mer enn antyder store endringer i det britiske kongehuset.

Ved første øyekast tenker man nok at dette ikke bør dramatiseres. Dronning og hennes svært gamle ektemann beskytter seg vel bare mot koronaviruset?

Men ville vinduene på Buckingham Palace være så lukket og låst som man kan se på videoen om det var tilfelle? Ville vaktene med de morsomme luene være borte, og en enslig gurkasoldat være den eneste på vakt foran slottet? Ville et av seglene på porten inn til slottplassen være fjernet?

Hva skjer med det engelske kongehuset? Hva er det egentlig som skjer mens folk i Storbritannia må holde seg hjemme og få mennesker er ute og med egen øyne kan vurdere tingene på fritt grunnlag? Hva er det egentlig som skjer i verden nå?

Bare så det er sagt så er ikke denne videoen det eneste som viser at noe skjer i London. Denne videoen presenterer til og med en angivelig ny regent, John III. Akkurat den biten tenker jeg nok at vi skal ta med mer enn en klype salt. For han skal også angivelig komme fra dronning Victorias blodslinje, Noe som ikke er troverdig om det det nå er Windsorenes (de tyske fyrstehusene Saxe-Gotha og Hannover) makt som står for fall. Noe mye tyder på.

Hvorfor de kan stå for fall gjenstår å se, men et antagelser får meg til å tenke på Bank of England og Vatikanbankens forvaltere, familien Rotschild. Svært mye tyder på at president Trump er i ferd med å lykkes i å stoppe dem. Hans i praksis nasjonalisering av den privateide amerikanske sentralbanken Federal Reserve, og ikke minst avtalen han må ha gjort med til da Rotschild kontrollerte Blackrock, ser ut til å ha endret alt. Mye tyder nemlig på at den egentlige kontrollen over Federal Reserve lå hos Bank of England, via finanshuset «The Temple» ved Victoria Embankment.

En som i sin tid lærte meg mye om The Temple og hva s skjer der var den britiske journalisten Christopher Story, en mann som i følge ham selv på hans websted ble utsatt for et attentat i 2010. En uke senere, i 2010 så jeg hans dødannonse. Han hadde jobbet for Margaret Thatcher og hadde et vanvittig godt kildenett og kunnskap om hvordan verden virkelig ser ut.

Egentlig snakker vi, om mine antagelser her er korrekte om den endelige oppløsningen av det britiske imperiet. Om slutten på planen som siden 1773 og 100 år senere via Cecil Rhodes og hans venn Lord Milner skulle skape jorda om til et globalt Storbritannia, etter kinesisk modell. Dronning Elisabeth var leder for Commitee of 300, som i realiteten er styringsgruppen for imperiet, under Rhodes og Milners «Round Table».

Donald Trump har i realiteten gått i strupen på det britiske imperiet, og dermed også det vest-romerske riket. For bak sitter Vatikanets kontrollere … som har kontrollert

Er det på denne bakgrunn slutten på Huset Windsor vi også ser?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.