Viktig bok: Sannheten om makten og spillet bak klimakrisen

Spesielt den såkalte klimakrisen, men også nedbygging av nasjonalstater, digitalisering av alt, oppløsning av tradisjonelle familieverdier, ny-religiøsitet har preget oss svært lenge. Hva er det som har skjedd? Jeg har aldri lest en bedre dokumentert forklaring på dette enn den svenske boken: «Rockefeller – En Klimatsmart Historia».

De fleste som med åpne øyne leser boken vil mene at dette er den klart best dokumenterte «konspirasjonsteorien» de noensinne har lest.

Dette er den dokumenterte sannheten om den kanskje største av alle såkalte konspirasjonsteorier. Historien, bakgrunnen for den såkalte «Nye Verdensorden», udødeliggjort i 1991 av USAs daværende president George H. W. Bush.

Vi snakker om en globalistisk verdensorden der overnasjonal styring i regi av en liten gruppe elitefamilier og deres i så mange tilfeller såkalte humanitære og filantropiske stiftelser vil være regelen. De vil ha en global «landby» der «lov og rett», ikke «jungelens lov» får regjere. Hva som er lov og rett skal selvfølgelig defineres av dem, og implisitt også hva «jungelens lov» er.

Og den viktigste motoren som skal drive dette frem, det er klimakrisen. En angivelig krise som skal gi den opprinnelige oljemakten tilnærmet full kontroll over både natur og dermed matproduksjon. Hva skal man med kun olje om man  kontrollerer alt?

«Rockefeller – En Klimatsmart Historia» er ikke en bok som tar opp spørsmål knyttet til om vi har klimaproblemer eller ikke. Boken er historien om pengene, om tankene, om ideene.

Ikke minst er boken historien om oljen, som faktisk fortsatt er en sentral finanskilde bak hele klimakampen.

For skal man ta boken alvorlig handler klimakampen i svært liten grad om klimaet. Kampen handler mest av alt om en mer enn 100 år gammel strategi for å skaffe seg og sine verdensnmakt.

Oljen er fundamentet for pengene som behøves til å ta full kontroll over hele vår jord, naturen i særdeleshet.

Alt dette høres svært spekulativt og konspiratorisk ut, men forfatteren har gjort en gigantjobb med å dokumentere alt. Årsrapporter, bøker, artikler.

Jeg har personlig knapt sett en bedre dokumentert bok.

Her  og her er 2 veldig gode videoer med forfatteren, der han selv presenterer boken og blir intervjuet av en svensk journalist. Videoene bør gi et veldig godt grunnlag for å vurdere om boken er noe for nettopp deg. Bokens fundament er arbeidet med forfatterens egen doktorgrad.

State of Globe har derfor fått en avtale om å distribuere boken i Norge. Boken er på svensk og svært vakkert og kvalitetsmessig innbundet. Utsalgspris er 399. – NOK + porto.

Man kan bestille boken her:

NB! Vær vennlig å legg inn postadresse og tlf. i meldingsfeltet. Distributøren må kunne finne frem til der folk bor, og ringe mottaker ved uklarheter.

[contact-form][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»true» /][contact-field label=»E-post» type=»email» required=»true» /][contact-field label=»Nettsted» type=»url» /][contact-field label=»Melding» type=»textarea» /][/contact-form]

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.