Daniel Estulin: Putin, Trump og Xi Jinping er på samme lag

I et mildt sagt interessant intervju fra 18. februar analyserer forfatteren og den tidligere etteretningsagenten Daniel Estulin hva som egentlig pågår knyttet til Coronaviruset og den globalt finansielle og geopolitiske orkanen som er under oppbygging. Svaret ligger  følge Estulin i at både Putin i Russland, XI i Kina og Trump i USA har brutt båndene med finansfyrstene i Wall Street og London.

Trump har sine oppgjør i nær sagt åpenhet og på Twitter, samt sparker folk over en lav sko. Putin sparket nylig Medvedevs regjering, og satt inn en på mange vis teknokrat som finansfyrstene nok bare har begrenset kontroll over. President Xi Jinping synes å ha de største utfordringene av dem alle. Mot ham står mannens statsminister Li Keqiang og et ukjent antall andre av finanselitens utvalgte.

Daniel Estulin mer enn antyder at Corona viruset brukes for alt hva det er verd for å fjerne Xi Jinping. At det pågår en meget brutal kamp i Kina nå og at det er slutten på den bank og finanseide liberale verdensorden vi er vitne til er ganske så åpenbart..

Videoen må sees. Den er meget interessant fordi mannen ikke driver med klassisk konspirasjonsteori. Han bruker åpen og kjent informasjon og analyserer ting ut fra dette. Noe han er ekstremt dyktig til. Han har doktorgrad i det som kalles «konseptuell intelligens».

Photo by IoSonoUnaFotoCamera

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.