Skal Corona viruset dekke over skyld for kommende globalt finanskrasj?

I tittelen her skriver jeg «kommende finanskrasj». Sannheten er at et slikt krasj ikke kan unngås om dagens fullstendig gjeldsødelagte globale finansystem skal kunne resettes. Reparasjon kan vi bare glemme. Gjelden er for stor.

Det som ser ut til å være sannheten om verden nå er at presidentene Trump, Xi, Putin, og kanskje andre også, har blitt enige om et nytt globalt finanssystem. Det gamle, som vi nå har er fullstendig ødelagt, av en komplett uhåndterbar global gjeld, på nær 250 billioner dollar. Verdens totale bruttonasjonalprodukt er på ca. 80 billioner. Med andre ord er verden totalt sett vesentlig verre stilt enn Hellas var da EU grep inn overfor dem.

At et nytt system må til har vært klart i mange år.

Nødvendigheten og innføring  av et nytt globalt finanssystem sies å være den viktigste grunnen til krangelen mellom Kina og USA nå synes å være over. Nytt globalt finanssystem skal være rundt hjørnet, men først må det gamle tas ned. Hvem vil ta på seg skylden for dette, som kommer til å fremstrå som tidenes krasj?

Man behøver neppe være professor for å innse at svaret må bli: Ingen?

For å unngå at noen får skylden må en hendelse til, en tilsynelatende «katastrofe utenfor noens kontroll». Corona fremstår som «skreddersydd» for dette. Mens WHOs og andre fryktpropagandamotorer går på høygir faller børsene allerede. Ikke veldig dramatisk ennå, når dette skrives 31.01.20 om ettermiddagen. Kanskje kan også noe reellt tilskrives Brexit, som jo skjer på samme tid?

Men kommentatorene er tydelige, Corona får mye av skylden.

Det svært vanskelig å vite hvor reellt farlig Corona-viruset er for oss. Visse ting kan tyde på at viruset er fremstilt i et laboratorium, og slik sett må anses som et biologisk våpen.  Denne lille forskningsrapporten peker også på at viruset synes å være designet for å angripe den kinesere. At viruset angriper genetiske særtrekk som man i det store og hele kun finner blant kineserne. Kinsesiske menn i særdeleshet.

Samtidig er det påfallende få kanselleringer på flyplassen i Wuhan. Helt normalt er det nok ikke, men full karantene kan et vel heller ikke kalles. Bare ser her hvordan situasjonen er i dag. Hvor mange fly er knyttet til evakuering?

Motstridende informasjon om Wuhan og Coronaviruset finnet over alt, og noe av dette har nok å gjøre med at Corona er en gruppe virus, ikke bare ett. Det finnes et patent på Coronavirus, men om dette er dagens Corona variant i Kina vites ikke. Har også sett et patent fra 2018, så det er nok flere patenterte Coronavirus..

Når dette er sagt så er jo eksistensen av et patent grunn nok til å tenke at dette ikke er noe som har oppstått plutselig i naturen.  Laboratorier må ha jobbet med dette lenge, og et av verdens fremste laboratorier når det gjelder slikt ligger nettopp i Wuhan.

Helt avslutningsvis kan det også være interessant å reflektere over folkeprotestene sist sommer, i nettopp Wuhan. Du skal være svært modig for å gå ut i gatene mot myndighetene i Kina. Da er du desperat. Er det utenkelig at Corona også «forklarer» lungeproblemer, som egentlig skyldes forurensing fra bedrifter som generer mye penger?

Sannsynligvis har hele dette Corona utbruddet en temmelig sammensatt bakgrunn, men timingen og fryktformen er spesiell at spørsmål må stilles og informasjon må deles. Så langt tyder alt på at vi kan slappe av. Ingen grunn til stor frykt for Corona, men finansverden er det all grunn til å fokusere på fremover. Har du nedbetalt din gjeld og sikret deg reelle verdier, utenfor banksystemet? Gjør det så snart du kan, og la ikke virusutbruddet skygge for utsikten til hva som virkelig skjer i verden rundt oss.

 

2 kommentarer om “Skal Corona viruset dekke over skyld for kommende globalt finanskrasj?”

  1. At Corona-viruset er et biologisk våpen er det ingen tvil om. Denne type virus dukker ikke opp av seg selv ut av tynn luft. Mektige nasjoner utvikler stadig nye biologiske våpen, ikke bare for bruk i krig, men også for å kunne manipulere verdens befolkning og finanssystem.

    Svar
  2. Scott, der tar du feil, det er antagelig en høyst vanlig inf\uensa som virus med litt større kraft i spredning. Men at finansnæringen deretter skylder på viruset, men selv har skylda, tror jeg så gjerne.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.