Klimaskam: Alle må reise kollektivt … mens potensielt dødelig pandemi herjer?

Mens «halve» Kina stenges ned grunnet et virus som har løpt løpsk ser jeg ingen kommentere hva som vil skje i et klimaskam-fokusert samfunn som vårt om pandemi kommer hit? Til et Norge der bilkjøring har blitt skambelagt og alle skal samles i byer og på buss og tog.

Ja, jeg er litt tabloid, men poenget et klart. Vi har en regjering som sentraliserer, over en lavsko, og en klimabevegelse medf bred politisk støtte som skambelegger alt de klarer på knytte til et angivelig menneskapt klimaproblem. Samtidig viser jo medieekningen av Corona-viruset nå, med all mulig tydelighet hvor sinnsvakt det kan være å samle Norges befolkning i by og transport og transport «ghettoer».  Smittefaren blir jo dramatisk forverret av dette.

Hva vil Folkehelseinstituttet si om dette, skulle en mutert corona pandemi eller annet for alvor komme til Norge?

Photo by Oran Viriyincy

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.