En stor øvelse for håndtering av global Coronavirus pandemi ble holdt i oktober (Video)

Vi skal holde oss unna for mye spekulasjoner i en så urolig økonomisk tid for verden. En virkelig global pandemi kan sette en spiker i kisten for hele verdensøkonomien. Vi nøyer oss derfor med å peke på at øvelsen ble gjort i partnerskap med World Economic Forum i Davos og Bill og Melinda Gates stiftelsen. Samt at det i 2015 kom informasjon om et laboratoriefremstilt Corona virus. Du kan lese om det her.

En artikkel i britiske Daily Mail er til ettertanke. Et biolaboratorium i den kinesesiske byen Wuhan, hvor Corona-utbruddet begynte er det mer enn god grunn til å være oppmerksom på. Bare les her. En annen viktig artikkel er her.

Ut over dette får vi se hvordan Corona spredningen vil utvikle seg.

2 kommentarer om “En stor øvelse for håndtering av global Coronavirus pandemi ble holdt i oktober (Video)”

  1. Her er det etter mitt syn flere elementer som er planlagt bakt inn i skremselspropagandaen. Dette er for det første et forsøk på å stanse Trump og Q-bevegelsen and The Storm. Deep State og andre demoniske krefter synger på siste verset så nå er det krampetrekninger vi ser. Det de tydeligvis har planlagt er å skremme og spre redsel og angst. Men de har muligheter og midler til å «redde» oss og verden forutsatt: at dette skjer
    1) Globalt samarbeid eller globalismen er det eneste som kan redde verden 2) Samarbeid mellom private aktører og regjeringer (fascisme) 3) Skremmer med økomisk sammenbrudd, matmangel, fattigdom 4) Kontroll over det som DE kaller fake news. Det betyr ytterligere sensur og blokkering av reelle nyhetskanaler. 5) Produsere medisiner og vaksiner.
    Dette er et djevelsk komplott som jeg håper de ikke vil lykkes med!
    Ikke la dere skremme, behold roen, ingen grunn til panikk!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.