Klimasugerørene inn i verdens statskasser, hvor går pengene?

Verden, spesielt i land som Kina og på det afrikanske kontintentet har svært store miljøproblemer. Verden behøver et grønt skifte. Men det dollargrønne skiftet som nå pågår er vel lite annet enn pengedrevne klimasugerør inn verdens statskasser? Hvor ender pengene?

Videoen over her er mer enn 10 år gammel, men den nå styrtrike Al Gore er like fullt en mer enn god illustrasjon på nettopp dette. Han ble fredsprisvinner, klimabevegelsens «yppersteprest» og styrtrik på samme tid. Riktignok skal salg av Appleaksjer etc. ha hjulpet til, men det synes å være realtivt stor enighet om at man har beriket seg på meget uheldig vis, for saken han har kjemet for.

Spesielt mye kritikk ble det da mannen som varslet at havet ville stige flere meter bygget seg en kjempebolig i strandkanten. En bolig som, kostet nesten 9 millioner dollar.

Gore er ikke alene. De store globale selskapene og deres politiske venner synes i praksis å ha fått gigantiske sugerør inn i verdens statskasser. Det er svært vanskelig å ikke få assosiasjoner til et gigantisk ran av verdens nasjoner. Bare se hvilke pengebeløp som bevilges til klimatiltak m.m., verden over. Men til hvem bevilges disse pengene? Dette siste snakkes det ikke alltid så høyt om.

La oss ta noe så enkelt som karbonavgifter, hvor går disse, i realiteten? Ja, vi vet hva som sies. De går til å fordele utslippene, verden over. Forurenser må betale osv. På papiret ser dette både bra og fornuftig ut, men hvordan virker det i praksis? Går pengene til det de sies å gå til? Hvem vet?

Er ikke tiden snart inne for å sette flere av verdens ledende revisjonsselskaper på jobben med å finne ut hvordan de globalt sett ekstreme klimaavgiftene og skattene har blitt brukt?

VIl du vite mer og se dokumentasjon på manhge av spørsmålene over her, sjekk denne.

Photo by lisa borbély

En kommentar om “Klimasugerørene inn i verdens statskasser, hvor går pengene?”

  1. Sluttet ikke Danmark å kjøpe klimakvoter 01.01. 2013 som det sto i Jylland Posten for Den Danske regjering ville ikke lenger være med på verdens største økonomiske kriminalitet lenger. Som det sto at kun 5% av pengene i klima kvote kjøpet viste de hvor gikk og hva til, men 95% viste ingen hvor forsvant, mulig til de som styrer kjøp og salg av klimakvoter, de skal jo ha sin provisjon. Ja mye snusk og økonomisk svindel og slike som vår regjering er jo livredde om denne økonomiske kriminelle kjeden skal rakne, ja da går de selv med i dragsuget.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.